UEFA Champions League [2019/20]

• Креатор на темата Креатор на темата LostParadise
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ne znam za drugite ama znam deka Lion i Dortmund nemaat ni promil sansa da projdat dalje. U minus se vlezeni, ke bidat udaveni.

Colo Klop ke ima mrtov fudbal garant i nijansi ke odlucuvaat, Pep go proagja Real, Napoli u Neapol ke ja istrese Barsa i posle 678 0 ke izgubi na KaNp Nou. Baern bi trebalo da go projde Celzi, a toa e dvomec kaj sto ocekuvam mnogu golovi. Lajpcig e mozna mina, odlicni se deckite. Atalanta Valensija zz, se da im ebam na dvete ekipi.

Ne deka su za Dortmund i ne deka osporuvam deka PSZ e daleku pogolem favorit, ama ne bi go podcenil Dortmund. Imaa losa faza od koja izlegoa i sostavot e sepak odlicen. Prvata na Westfalen...ke vidime. I za Leipzig ne bi gi odpisal ali i mfali iskustvo toa e jasno.

Ne deka su za Dortmund i ne deka osporuvam deka PSZ e daleku pogolem favorit, ama ne bi go podcenil Dortmund. Imaa losa faza od koja izlegoa i sostavot e sepak odlicen. Prvata na Westfalen...ke vidime. I za Leipzig ne bi gi odpisal ali i mfali iskustvo toa e jasno.
Dortmund ima sramen trener prvo i osnovno, a vtoro daleku poslab roster od PSG. Ne gledam kako bi se spravile so udarnata trojka napagaci na PSG, Mbape mozokot ke im go ispie na Akanji i kompanija.

Dortmund ima sramen trener prvo i osnovno, a vtoro daleku poslab roster od PSG. Ne gledam kako bi se spravile so udarnata trojka napagaci na PSG, Mbape mozokot ke im go ispie na Akanji i kompanija.

Sramen trener? Ne treba da preteruvame. Sepak e trener so najgolem prosek na poeni vo istorijata na Dortmund i nad Tuchel a imaat skoro ist broj partii.

Увек има изненадувања, не си праите филм дека сите "фаворити" ако има уопште во утакмициве фаворити дека ќе поминат.
Гол у гости е заебана ствар :) ќе има тактизирања на сите овие утакмици.
Автоматски споено мислење:

Ако лани УТД со катастрофална форма го елиминираа ПСЖ, незнам зашто Дортмунд кои се солидни сезонава да не ги пројдат...
Се глеа дека брзо забораваме како се играат елиминации ЛШ и дека и ситници ги решаваат утакмиците.

Увек има изненадувања, не си праите филм дека сите "фаворити" ако има уопште во утакмициве фаворити дека ќе поминат.
Гол у гости е заебана ствар :) ќе има тактизирања на сите овие утакмици.
Автоматски споено мислење:

Ако лани УТД со катастрофална форма го елиминираа ПСЖ, незнам зашто Дортмунд кои се солидни сезонава да не ги пројдат...
Се глеа дека брзо забораваме како се играат елиминации ЛШ и дека и ситници ги решаваат утакмиците.
Не знам дали ги следиш псж зш сега се сосема друг тим од лани и по менталитет и начин на игра а и тренерот ни подобро бар до сега се носи и со сопствениот тим и со противниците.

Ливерпул се најјаки во транзиција одбрана-напад, Атлетико играат со ниска одбранбена линија, не би се изненадил ако и поминат лесно против Пул.

Ne znam za drugite ama znam deka Lion i Dortmund nemaat ni promil sansa da projdat dalje. U minus se vlezeni, ke bidat udaveni.
Лион да, ама Дортмунд не би ги опишал така лесно. Фаворит е ПСЖ, тоа да, ама со оглед на тоа што традиционално се бламираат во нокаут фазата веќе неколку години по ред, а Дортмунд е далеку од некој залутан тим во 1/8 финалето, овде се може да се случи.
А, Лион уште на првиот натпревар во Франција ќе бидат отпаднати.

И што е тука чудно? Тотенхем има далеку подобар состав и тренер, плус имаат поголемо искуство во нокаут фазата. Што и да е се случуваше со тимот на почетокот на сезоната, со доаѓањето на Мурињо проблемите полека почнуваат да се средуваат и како ќе одминува времето така очекувам да им се крева и формата. Имаат трет најдобар состав во ПЛ после Ливерпул и Сити и очекувам на крај на да завршат во то4 и очекувам лесен пролаз до 1/4 финале во ЛШ.
Не ме сфати, преголем е коефициентот, мислам дека ќе ги прегазат.

Brat, Favre e obicen luzer, i samiot si svesen za toa. Zivi bili pa videli, moe mislenje e toa, normalno pod uslov site da se zdravi.
Брат, Игорче викаше дека Клоп е најбоље тренер, па коа дое Тухел, убедуваше дека Тухел е боље од Клоп. Кога го избркаа Тухел, бил просек. Сеа еве читам дека овој (статистички) бил боље и од Тухел (ваљда и од Клоп, по математикава).

Ако има екипа што никад не треба да се подцени тоа е Реал. Колку и да изгледаат најмртви тогаш и уствари најопасни се.

Се надевам Пеп нема повторно да ги подцени ко у Баерн кога беше.

Не знам мене ми е мн зезнато кога Јуве игра со послаб противник. Лион ги неман гледано годинава.

Мислам дека Атлетико можи да изненади против Ливерпул.

Ви ги гледам процентиве и сакам да прашам дали Челзи ќе игра против оној Баерн што е 5ти во Бундес или некој друг?

Ви ги гледам процентиве и сакам да прашам дали Челзи ќе игра против оној Баерн што е 5ти во Бундес или некој друг?
Против секој Баерн Челзи ќе има 0% шанси бро.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom