UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.594
Поени од реакции
22.323
Ne znam za drugite ama znam deka Lion i Dortmund nemaat ni promil sansa da projdat dalje. U minus se vlezeni, ke bidat udaveni.

Colo Klop ke ima mrtov fudbal garant i nijansi ke odlucuvaat, Pep go proagja Real, Napoli u Neapol ke ja istrese Barsa i posle 678 0 ke izgubi na KaNp Nou. Baern bi trebalo da go projde Celzi, a toa e dvomec kaj sto ocekuvam mnogu golovi. Lajpcig e mozna mina, odlicni se deckite. Atalanta Valensija zz, se da im ebam na dvete ekipi.
Ne deka su za Dortmund i ne deka osporuvam deka PSZ e daleku pogolem favorit, ama ne bi go podcenil Dortmund. Imaa losa faza od koja izlegoa i sostavot e sepak odlicen. Prvata na Westfalen...ke vidime. I za Leipzig ne bi gi odpisal ali i mfali iskustvo toa e jasno.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.877
Поени од реакции
116.166
Ne deka su za Dortmund i ne deka osporuvam deka PSZ e daleku pogolem favorit, ama ne bi go podcenil Dortmund. Imaa losa faza od koja izlegoa i sostavot e sepak odlicen. Prvata na Westfalen...ke vidime. I za Leipzig ne bi gi odpisal ali i mfali iskustvo toa e jasno.
Dortmund ima sramen trener prvo i osnovno, a vtoro daleku poslab roster od PSG. Ne gledam kako bi se spravile so udarnata trojka napagaci na PSG, Mbape mozokot ke im go ispie na Akanji i kompanija.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.594
Поени од реакции
22.323
Dortmund ima sramen trener prvo i osnovno, a vtoro daleku poslab roster od PSG. Ne gledam kako bi se spravile so udarnata trojka napagaci na PSG, Mbape mozokot ke im go ispie na Akanji i kompanija.
Sramen trener? Ne treba da preteruvame. Sepak e trener so najgolem prosek na poeni vo istorijata na Dortmund i nad Tuchel a imaat skoro ist broj partii.

Член од
17 август 2009
Мислења
3.683
Поени од реакции
5.315
Увек има изненадувања, не си праите филм дека сите "фаворити" ако има уопште во утакмициве фаворити дека ќе поминат.
Гол у гости е заебана ствар :) ќе има тактизирања на сите овие утакмици.
Автоматски споено мислење:

Ако лани УТД со катастрофална форма го елиминираа ПСЖ, незнам зашто Дортмунд кои се солидни сезонава да не ги пројдат...
Се глеа дека брзо забораваме како се играат елиминации ЛШ и дека и ситници ги решаваат утакмиците.

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.399
Поени од реакции
3.208
Увек има изненадувања, не си праите филм дека сите "фаворити" ако има уопште во утакмициве фаворити дека ќе поминат.
Гол у гости е заебана ствар :) ќе има тактизирања на сите овие утакмици.
Автоматски споено мислење:

Ако лани УТД со катастрофална форма го елиминираа ПСЖ, незнам зашто Дортмунд кои се солидни сезонава да не ги пројдат...
Се глеа дека брзо забораваме како се играат елиминации ЛШ и дека и ситници ги решаваат утакмиците.
Не знам дали ги следиш псж зш сега се сосема друг тим од лани и по менталитет и начин на игра а и тренерот ни подобро бар до сега се носи и со сопствениот тим и со противниците.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Ливерпул се најјаки во транзиција одбрана-напад, Атлетико играат со ниска одбранбена линија, не би се изненадил ако и поминат лесно против Пул.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.730
Поени од реакции
22.881
Ne znam za drugite ama znam deka Lion i Dortmund nemaat ni promil sansa da projdat dalje. U minus se vlezeni, ke bidat udaveni.
Лион да, ама Дортмунд не би ги опишал така лесно. Фаворит е ПСЖ, тоа да, ама со оглед на тоа што традиционално се бламираат во нокаут фазата веќе неколку години по ред, а Дортмунд е далеку од некој залутан тим во 1/8 финалето, овде се може да се случи.
А, Лион уште на првиот натпревар во Франција ќе бидат отпаднати.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.256
Поени од реакции
43.000
најмртвата екипа што можеше ни се падна, 90 минути бункер ќе играат

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.956
И што е тука чудно? Тотенхем има далеку подобар состав и тренер, плус имаат поголемо искуство во нокаут фазата. Што и да е се случуваше со тимот на почетокот на сезоната, со доаѓањето на Мурињо проблемите полека почнуваат да се средуваат и како ќе одминува времето така очекувам да им се крева и формата. Имаат трет најдобар состав во ПЛ после Ливерпул и Сити и очекувам на крај на да завршат во то4 и очекувам лесен пролаз до 1/4 финале во ЛШ.
Не ме сфати, преголем е коефициентот, мислам дека ќе ги прегазат.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Brat, Favre e obicen luzer, i samiot si svesen za toa. Zivi bili pa videli, moe mislenje e toa, normalno pod uslov site da se zdravi.
Брат, Игорче викаше дека Клоп е најбоље тренер, па коа дое Тухел, убедуваше дека Тухел е боље од Клоп. Кога го избркаа Тухел, бил просек. Сеа еве читам дека овој (статистички) бил боље и од Тухел (ваљда и од Клоп, по математикава).

M

Mayavin

Гостин
Ако има екипа што никад не треба да се подцени тоа е Реал. Колку и да изгледаат најмртви тогаш и уствари најопасни се.

Се надевам Пеп нема повторно да ги подцени ко у Баерн кога беше.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.778
Поени од реакции
17.705
Не знам мене ми е мн зезнато кога Јуве игра со послаб противник. Лион ги неман гледано годинава.

Мислам дека Атлетико можи да изненади против Ливерпул.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.607
Поени од реакции
59.391
Ви ги гледам процентиве и сакам да прашам дали Челзи ќе игра против оној Баерн што е 5ти во Бундес или некој друг?

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Ви ги гледам процентиве и сакам да прашам дали Челзи ќе игра против оној Баерн што е 5ти во Бундес или некој друг?
Против секој Баерн Челзи ќе има 0% шанси бро.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom