- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 17.133
- Поени од реакции
- 19.534
Абе готово во Минхен од сега кошмари имаат од ТамиХммм![]()
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Абе готово во Минхен од сега кошмари имаат од ТамиХммм![]()
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Па еве реал(ако не се они сериозен противник не знам кој) се сретна со псж и ?Како ги ставате бе Псж и Сити како сигурни патници во 1/4 финале а тие кутрите години наназад испаѓаат од мртви екипи не пак овој пат против посериозни противници, не дека нема да поминат ама далеку од лесен пролаз ќе имаат, едино ако се сконцентрираат Реал и Дортмунд на првенствата оваа сезона па да влезат полабаво тука, поготово Реал, затоа што се презаситени во ЛШ.
Лајпциг не е лесен залак, Тотенхем со онаа одбрана тешко ќе се справат со нападот на Лајпциг, тука на Тотенхем му давам предност само заради Мурџо поради искуството во ЛШ.
Барса ќе ги прегори Наполи затоа што се мизерија оваа сезона, освен ако не се смени нешто до дуелите.
Челзи ми се енигма оваа сезона исто и Баерн, поготово Германците, ќе победат некоја екипа со 7 гола наредната ќе изгубат, далеку од голем фаворит се.
Аталанта Валенсија е 50/50
Атлетико Ливерпул, најнепосакуваниот противник ми беа Ливерпул, ама полека полека ја креваат формата Атлетико па имам малку надеж ( не се филмајте со процентите за Ливерпул оти ќе барате од отровот на Рики после)
Единствено Јувентус го гледам како сигурен патник другите ми се неизвесни.
Сега лесно е да кажујш од ко гази Клоп. На старт и не бевте убедени толку, ти посебно ако се сеќавам добро.Брат, Игорче викаше дека Клоп е најбоље тренер, па коа дое Тухел, убедуваше дека Тухел е боље од Клоп. Кога го избркаа Тухел, бил просек. Сеа еве читам дека овој (статистички) бил боље и од Тухел (ваљда и од Клоп, по математикава).
Научи и ти нешто, после 10 години кладење на форумов и објаснуење кој на кој ќе му дупнИ глаПосле Ајакс лани ништо не се знај
Резултатите беа тие. Доби шанса, ја искористи. Добро е што најде начин да го оправи тимот.Ne dupete, toa bese edno od najtragikomicnite finalinja u istorijata. 500 000 ziceri i sansi imase Baern, na kraj na penali izgubija. Toa bese edna od onie "one in a milion" tekmi.
Автоматски споено мислење:
Dobro Igorce ekspertiza e toa, do pred dve nedeli go brkase Favre sea go stava pred Klop i Tuhel.Akanji ime i vera ke smeni posle dvomecot poradi eNbape.
Друго е групна фаза кај шо од сам старт се знаеше дека ќе одат Псж и Реал понатаму друго е нокаут фаза.Па еве реал(ако не се они сериозен противник не знам кој) се сретна со псж и ?
дортмунд немаат никакви шанси со псж, ќе примаат бруто 7+ најкомотно ..оваа година псж освојува лш.
Се надевам последен пат ќе треба да го кажам ова на форумов.Сега лесно е да кажујш од ко гази Клоп. На старт и не бевте убедени толку, ти посебно ако се сеќавам добро.
Нема веќе смисла и со воведувањето на ВАР технологијата фудбалот доби друга димензија.Научи и ти нешто, после 10 години кладење на форумов и објаснуење кој на кој ќе му дупнИ гла![]()
Ме мрзи да барам ама после она што го направи Клоп во Дортмунд тешко да су рекол такво нешто. Туку во смисла дека Тухел е вистинското решение по Клоп да му даде нов живот на тимот, и така и дојде. Рекордна сезона во Бундес, полуфинале ЛШ и победен куп. Одлични резултати покажа.Се надевам последен пат ќе треба да го кажам ова на форумов.
Не се согласував со начинот на работа на Клоп, мислејќи на квалитетот на играчите кои ги купува. Во ниту еден момент не се сомневав во неговиот квалитет и едно 2000 пати имам кажано „што побрзо да се разбуди од Бундес сонот, за да профункционира“.
Ти си оној кој што после 2 саати на Тухел во Дортмунд, напраи муабет дека Тухел е боље од Клоп.
Jas nikad ne sum tvrdel takvo nesto, ne tvrdam ni sega, samo imam mislenje deka Baern e izrazit favorit, odprilika 70 posto. Normalno toa ne znaci deka sigurno ke projde, taman rabota.Ти и останатите тврдевте дека Челзи во било кое време немал, ниту пак ќе има шанса да го победи/елиминира Баерн. Во таа насока се движевте, како и да е.
Драгонот го спомена финалето, јас 1/4 финалето од 2005 година.
Темата беше деградирање на Челзи по секој основ, без основа.
Поврзаност помеѓу ,,финалиња реков" и ова, едноставно не постои. Анализа на финалето од 2012, не ќе да беше тема.
Исто како што не постои два грама мозок кај оној од фанклуб Јунајтед, што мавта со 0% на Челзи во двомечот.
Super opravanje na timot, Slavija i sam znaes deka trebase 8 gola da dade, nevozmozni raboti promasuvaa, so Herta pobeda na srekja uz ponisten gol, edino poslednive dve kola iskocija taka poubedlivi za Dortmund. Na gosti standardno sramno igra Favre, vekje godina i pol. Ajde dzabe se objasnuvame sega, ke vidime vo fevruari sto ke bide.Резултатите беа тие. Доби шанса, ја искористи. Добро е што најде начин да го оправи тимот.
Брат ако некој е осуден за фијаско тоа е Наполи. Со Анчелоти можеби и би им дал некаква шанса, али стварно не ми е јасно тактичкиот маг Господ Бог Гатузо како ќе се справи со Меси.Muabetot mi bese za finaleto 2012, stvarno za mene edno od najbizarnite finalinja, milijarda sansi imase Baern ali taa sezona site bogovi bea na stranata na Celzi i ednostavno pisano bese da osvojat.Znam samo deka Dortmund i Lion se sigurni za fijasko, drugite sve e moguce iako ima par izraziti favoriti.
Ili pak Real ako ne kupi 5 6 igraci zimoska ke bide torpediran od CityБрат ако некој е осуден за фијаско тоа е Наполи. Со Анчелоти можеби и би им дал некаква шанса, али стварно не ми е јасно тактичкиот маг Господ Бог Гатузо како ќе се справи со Меси.
Иначе Сити ако не си ја среди одбраната до февруари, лесно ќе испадне од Реал.