UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Затоа што во овој момент се во лоша форма, што значи дека и за два месеци ќе биде исто :D

На Челзи опциите беа лидерите во Шпанија, Франција и Германија, и петтиот во Германија. Го добија најлесниот противник :toe:
a liderot vo Italija gde ti je?

Z

zmej gorjanin

Гостин
Енглезиве како се улетани со процентиве, осеќам ќе има спуштање. :)

Член од
7 јули 2013
Мислења
1.845
Поени од реакции
12.101
1.80 за Тотенхем со Лајпциг да помине :eek:
И што е тука чудно? Тотенхем има далеку подобар состав и тренер, плус имаат поголемо искуство во нокаут фазата. Што и да е се случуваше со тимот на почетокот на сезоната, со доаѓањето на Мурињо проблемите полека почнуваат да се средуваат и како ќе одминува времето така очекувам да им се крева и формата. Имаат трет најдобар состав во ПЛ после Ливерпул и Сити и очекувам на крај на да завршат во то4 и очекувам лесен пролаз до 1/4 финале во ЛШ.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.676
Поени од реакции
14.559
А Арсенал со кого се паднаа? И дали ќе имаме конечно чест Пепе да го видиме како му ја интонираат химната на ЛШ, по чија изведба тој гордо ќе затрча на зелениот тепих и ќе постигне гол/два од слободен удар. За барем малку да си ја оправда цената од цели 80м.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.877
Поени од реакции
116.166
Ne znam za drugite ama znam deka Lion i Dortmund nemaat ni promil sansa da projdat dalje. U minus se vlezeni, ke bidat udaveni.

Colo Klop ke ima mrtov fudbal garant i nijansi ke odlucuvaat, Pep go proagja Real, Napoli u Neapol ke ja istrese Barsa i posle 678 0 ke izgubi na KaNp Nou. Baern bi trebalo da go projde Celzi, a toa e dvomec kaj sto ocekuvam mnogu golovi. Lajpcig e mozna mina, odlicni se deckite. Atalanta Valensija zz, se da im ebam na dvete ekipi.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Не знам зошто викате топ е ждребов, освен Реал-Сити и до негде Челзи-Баерн нема ептен блокбастер утакмици. Атлетико-Ливерпул ќе биде добра тактичка утакмица.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom