H
HoT _iCe
Гостин
Мене би ме било срам да хејтам сас твое познавање у фудбал.Добро е да се знае тогаш, да го појачам хејтот.
Мене би ме било срам да хејтам сас твое познавање у фудбал.Добро е да се знае тогаш, да го појачам хејтот.
А не ти е срам да изиграваш интересен со дијалектот?Мене би ме било срам да хејтам сас твое познавање у фудбал.
Е добро де, познавањето е скромно. Не можат сите да погодат во центар како тебе. Ете, во мојата меморија засекогаш ќе остане врежано твоето експертско видување (после вториот меч во дресот на Челзи) дека Тами Абрахам е новиот Дрогба.Мене би ме било срам да хејтам сас твое познавање у фудбал.
А што те па тебе боли кур?А не ти е срам да изиграваш интересен со дијалектот?
AufА што те па тебе боли кур?
Тој не си ти крив, нити ја. Дарба од Бога е брат, пророк.Е добро де, познавањето е скромно. Не можат сите да погодат во центар како тебе. Ете, во мојата меморија засекогаш ќе остане врежано твоето експертско видување (после вториот меч во дресот на Челзи) дека Тами Абрахам е новиот Дрогба.
Па so far so good испаѓаЕ добро де, познавањето е скромно. Не можат сите да погодат во центар како тебе. Ете, во мојата меморија засекогаш ќе остане врежано твоето експертско видување (после вториот меч во дресот на Челзи) дека Тами Абрахам е новиот Дрогба.
Па...не баш. Во таа компарација, головите се последен и најмалку важен параметар.Па so far so good испаѓа
Izgleda na nikoja im ebam umrenata televizijaНа која ќе ја даваат утд?