Za mafijasiteЗа кој да се навива вечерва
Па и да не изгубите, не би било лошо да исчезнеш.Бре вака не сум бил хајпнат од мај 2018 кога Весино ги реши Лацио упичку матер..вечер мора да се добијат Јувентус..2-0 конечен, гази ја старата дама..#hehe
(Ако изгуби Интер ќе исчезни од форумот)
Во Торино 2012 а во Милано 2016 двапати(едната во купот)..и неколку нерешени..не дека е некакво достигнување ама сепак не сме дотолку топовско место како Милан..нив ги тероризирате.Никаков хајп не ме мава, 8 години по ред шампиони и некако се изгуби тој "адреналин" во мене, башкашто од 2011 па до сега колкупати тепале Интер? 2 или 3 пати (лупам напамет)
Koa bilo najpotrebno sme ve tepale (2-3 so dva gola u posledni 5 min koa se borevme so napoli mrtva trka koa bese).. sve drugo e izlisno.. a i vecer e potrebno , taka da ke tepame..Во Торино 2012 а во Милано 2016 двапати(едната во купот)..и неколку нерешени..не дека е некакво достигнување ама сепак не сме дотолку топовско место како Милан..нив ги тероризирате.
ок е со осумте титули, тотално неповрзано курчење.Никаков хајп не ме мава, 8 години по ред шампиони и некако се изгуби тој "адреналин" во мене, башкашто од 2011 па до сега колкупати тепале Интер? 2 или 3 пати (лупам напамет)
Не е курчење, и тие 7 титули во ЛШ не ви се освоени за 7 години па да се заситите... од друга страна 7-8 години по ред освојување на Серија А без скоро никаква конкуренција, и редовно шлакање на противниците со пола сили, нормално е дека ќе се изгуби хајпот. И затоа сега ми е онака, мех...ок е со осумте титули, тотално неповрзано курчење.
тоа ти е исто као ја да кажам. шо кур ЛШ, иаме веќе 7 титули.
Е, толку ти беше тапа муабетот
Колку што те читам, ти си моментално за Дијазепам, и не спомнувај го Викенд на Мртовци додека не го изгледаш...На пријателска ми пречи да изгубиме од овие, не во ситуација кога конечно нешто се дешава во оваа мртва лига.
Ширеа не ме нервирај, ако изгубиме на дијазепам ќе си за да заспиеш и ќе си пуштиш Викенд на мртовци по 10318 пат да те орасположи. Ќе те читам со иронично Сарибол во фан клубот, земал овде објаснува немал хајп.
Ова во навика ти преоѓа да се фалиш со работи од кои нормален човек треба да се срами.Koa bilo najpotrebno sme ve tepale (2-3 so dva gola u posledni 5 min koa se borevme so napoli mrtva trka koa bese).. sve drugo e izlisno.. a i vecer e potrebno , taka da ke tepame..