Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе биде штета ако не ги растртиме кинезиве. Ама па и Интер доминираа на Камп Ноу на полувреме така да не зарекувам

На секоја одлука се бунат страшна работа.

Кај не личиме на ништо без Сенси, Весино е чист играч помалку, со каква леснотија ги губи топките, матер негова и на тој што го донесе... Натпреваров е брканица по терен, никаква организација на двете страни. За сега можеме да сме задоволни со резултатот.
Ние од старт сме 10, Бернардески е невидлив.

Лукаку со две одбрани со рака, криејќи се од топка. При првата контактот беше мал и воглавно не се суди, само смешно беше што глумеше дека топката го погодила во стомак, па се вртеше 5 минути на земја.
Вториов пат беше апла очигледно, спречи удар кон гол. Не ми е јасно што досуди судијата...

Додека беше Сенси на терен, Интер беа за нијанса подобри, после тоа со Весино, Јувентус напаа јако...

Оти тоа со Сандро беше различна поставеноста на вашите играчи, за разлика од нашите при вторава ситуација.
А она Годин Роналдо буквално на земја го акна боречки?. Не бидете деца. Таман си суди судијата.

Лукаку со две одбрани со рака, криејќи се од топка. При првата контактот беше мал и воглавно не се суди, само смешно беше што глумеше дека топката го погодила во стомак, па се вртеше 5 минути на земја.
Вториов пат беше апла очигледно, спречи удар кон гол. Не ми е јасно што досуди судијата...
Penal nadvor od sesnaesetniko :cautious:

Природно е тоа, како што за Лихт беше... :свиркам:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom