Premier League - Season 2019/2020

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 април 2012
Мислења
32.872
Поени од реакции
67.433
И за мене не е пенал, зашто се местеше на контакт, и практично се обиде да исценира контакт. Истава ситуација како кога Варди испи црвен.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Smesno e vakvi penali da se sudat. Ne mora da go isfrli od 16tnik ama nemoze da ne go dopre voopsto, duel e. Kane se mesti pred topkata i se buta so gzot pozadi u Sokratis, pri trk normalno deka ke ima kontakt. Ete minatata nedela imase penal bez da padne Salah pa bese cist penal.
Вака коментираш дека се работеше за ситуација против Арсенал и тоа за Тотенхем..доколку беше за Арсенал или уште пореално доколку тебе самиот те турнеа онака како што го турна Сократис ќе видеше дали ќе го имаше истото мислење..очите ќе му ги извадеше на судијата.

Јасно е дека Кејн се мести ама и тоа е умешност и знаење,колку што се сеќавам вакви пенали се имаат свирено и немаше да биди грешка доколку го свиреше ама ете околностите пресудија што беше дерби,тврд натпревари и претходно се свирна пенал за Тотенхем..што покажува јасно дека пак ВАР системот неможи да ги минимизира сите грешки и недостатоци и го користат по потреба.
Автоматски споено мислење:

И за мене не е пенал, зашто се местеше на контакт, и практично се обиде да исценира контакт. Истава ситуација како кога Варди испи црвен.

Слична ама сепак различна ситуација...овде Варди е во трк и му се пика во дефанзивецот каде контакт е неизбежен и потоа паѓа(нема пенал)..во ситуацијата на Кејн тој веќе ја има топката и си застанва за овај да се удри во него и да падни(искусно местење).

Ако имаш играно фудбал ќе разбериш..тврдам тебе да ти се случи онакво нешто како Кејн има очите да му ги ископаш на судијата ако не ти свирни пенал..сосем различни мислење ќе имате.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.375
Поени од реакции
12.802
Истово многу често го прави и Салах.

педерски е, неморално и нечесно, исто ко да мамиш во било која игра.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.872
Поени од реакции
67.433
Вака коментираш дека се работеше за ситуација против Арсенал и тоа за Тотенхем..доколку беше за Арсенал или уште пореално доколку тебе самиот те турнеа онака како што го турна Сократис ќе видеше дали ќе го имаше истото мислење..очите ќе му ги извадеше на судијата.

Јасно е дека Кејн се мести ама и тоа е умешност и знаење,колку што се сеќавам вакви пенали се имаат свирено и немаше да биди грешка доколку го свиреше ама ете околностите пресудија што беше дерби,тврд натпревари и претходно се свирна пенал за Тотенхем..што покажува јасно дека пак ВАР системот неможи да ги минимизира сите грешки и недостатоци и го користат по потреба.
Автоматски споено мислење:

Слична ама сепак различна ситуација...овде Варди е во трк и му се пика во дефанзивецот каде контакт е неизбежен и потоа паѓа(нема пенал)..во ситуацијата на Кејн тој веќе ја има топката и си застанва за овај да се удри во него и да падни(искусно местење).

Ако имаш играно фудбал ќе разбериш..тврдам тебе да ти се случи онакво нешто како Кејн има очите да му ги ископаш на судијата ако не ти свирни пенал..сосем различни мислење ќе имате.
И во двата случаја, играчот кој ја има топката, се мести на контакт поставувајки ги нозете пред играчот до нив што трча. Горниот дел на делото му тргнува во пливање, во исчекување на нозете да се удрат во противничкиот играч долу. Гледаш и по самата пост реакција на Кејн дека сфати дека лошо го извел местењето. Разликата во случајот со Калверт Луин е што овој го потурна за нијанса повеќе, па изгледаше дека го исфрлиле од топ.

И да досудат ваков пенал за Јунајтед, и да досудат против, вакво педерско местење за мене никогаш нема да биде пенал.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Истово многу често го прави и Салах.

педерски е, неморално и нечесно, исто ко да мамиш во било која игра.
Јас неам приметено дека Салах се мести на овој начин за пенал.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.479
Бреј сега ми текна,абе во прво полувреме на Колашинац што му се деси кога се проби од левата страна до шеснаесетник скоро? Зошто мозочен удар доживеа? Пресмешно изгуби контрола,ставете видео мора да има.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Аман еј, полека со емоцииве и племенската одбрана. Како прво ова е шала и на моја сметка зш и јас сум дијспора па ако подразмислиш самата се вреѓам. Заебанција е, се погоди приликата да го пишам ова зш и Сократис сјеба и зш Колашинац му ја зеде од нога на Обамејанг.
не ми звучеше како заебанција, али ајде нека ти биде.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.833
Поени од реакции
115.918
Бреј сега ми текна,абе во прво полувреме на Колашинац што му се деси кога се проби од левата страна до шеснаесетник скоро? Зошто мозочен удар доживеа? Пресмешно изгуби контрола,ставете видео мора да има.
хахахаахахаха
Пошо ја глеав у клаџа и еден лик ја чекаше ГГ прво сите станавме еееееееј ПЕНАЛ БЕ СУДИЈА, абе чист пенал бе ај не ме јеби ти ебам и ВАР и све, и даваат успорена снимка овој глупаков од крт се сопна, на кртица налета и очи истера дното го проби. :pos: ЗГора на се и смешно падна, како гром да го акнало, му ебам тоа тепачот. :D

Иначе Колашинац утна зицер за 2-2 у второ, од метро успеа празен гол да промаши, треба и за тоа талент. :D

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.479
хахахаахахаха
Пошо ја глеав у клаџа и еден лик ја чекаше ГГ прво сите станавме еееееееј ПЕНАЛ БЕ СУДИЈА, абе чист пенал бе ај не ме јеби ти ебам и ВАР и све, и даваат успорена снимка овој глупаков од крт се сопна, на кртица налета и очи истера дното го проби. :pos: ЗГора на се и смешно падна, како гром да го акнало, му ебам тоа тепачот. :D

Иначе Колашинац утна зицер за 2-2 у второ, од метро успеа празен гол да промаши, треба и за тоа талент. :D
Тој еден лик 100% си бил ти и си умрел од нервоза уствари,го имаш расколнато босанецот 100мајки си му ебал.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Официјално и Микитарјан отиде во Италија на позајмица. Се одлучивме ли кој тим беше повеќе оштетен од трампата? Помалку веројатно беше од освојувањето на Лестер да предвидиме дека и двајцата после 1,5 година ќе играат во Италија :pos:

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Официјално и Микитарјан отиде во Италија на позајмица. Се одлучивме ли кој тим беше повеќе оштетен од трампата? Помалку веројатно беше од освојувањето на Лестер да предвидиме дека и двајцата после 1,5 година ќе играат во Италија :pos:
Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom