Дај боже, последна надеж ми е на фантази.Утре Кејн хет трик ќе мавне.
Pa koj e blisku do Totenhem be, Mancester? Arsenal? Ne me jebi se pojacaa epten letovo, bas toa sto im trebase zemaa, sekako deka se ispred site ostanati osven City i Pool.Како бе Тотенхем го стсааш у оваа листа?
Ливерпул и Сити
Па пар празни места
Па Тотенхем
Па Арсенал
Па Јунајтед
Па Челзи
Тотенхем можеби е главен фаворит за трето место ама не би ги сметал за екипа што сто посто би била на таа позиција у старт и дека Тотенхем е за пар класи подобар од другиве екипи. Подобар е...ама не се до толку за уште од одма да ги сметаме за трето место.
Едно е да се пред Арсенал, Јунајтед, Челзи, а друго е да се до Сити и Ливерпул, како што имаше пишаноPa koj e blisku do Totenhem be, Mancester? Arsenal? Ne me jebi se pojacaa epten letovo, bas toa sto im trebase zemaa, sekako deka se ispred site ostanati osven City i Pool.
Pa DO niv se be, do kaj da bidat? Pisav mislam i pred da pocne sezonata, ocekuvam da nema tolkava razlika megu niv i prvive dve ekipi na krajot od sezonata.Едно е да се пред Арсенал, Јунајтед, Челзи, а друго е да се до Сити и Ливерпул, како што имаше пишано
Па да, тоа мисламPa koj e blisku do Totenhem be, Mancester? Arsenal? Ne me jebi se pojacaa epten letovo, bas toa sto im trebase zemaa, sekako deka se ispred site ostanati osven City i Pool.
Nikad.Па да, тоа мислам
Дека екипите зад Тотенхем се поблиску до нив него ли Тотенхем до Ливерпул и Сити
Види го Скот Мек Томинеј у позадина. Затоа го немаше денес на утакмица, отишол Арсенал да ги гледа.Можеби единствен реален лик што се појавува на АФТВ.