Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.900
- Поени од реакции
- 53.005
Па не е некој филм што мора во кино да се гледаСега најдовте да коментирате откако престанаа да го даваат во кино?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па не е некој филм што мора во кино да се гледаСега најдовте да коментирате откако престанаа да го даваат во кино?![]()

Па не е некој филм што мора во кино да се гледа![]()

Ако ти значи нешто мене ми е тешко срање филмотСега најдовте да коментирате откако престанаа да го даваат во кино?![]()
Ова е еден од најголемите моменти во историјата на филмот, Нетфликс ќе пушти филм со буџет од 160 милиони. Голем удар е за кино салите, ако биди успешен очекувам и други филмови да одат вака без кино премиера(само лимитед колку да се во игра за оскари)
Ова е еден од најголемите моменти во историјата на филмот, Нетфликс ќе пушти филм со буџет од 160 милиони. Голем удар е за кино салите, ако биди успешен очекувам и други филмови да одат вака без кино премиера(само лимитед колку да се во игра за оскари)
Не знам дали ме разбравте, дали сакате да одиме на премиерата на 15 август? Изјаснете се.Масовно кајганџиско одење на премиерата на Once Upon a Time in Hollywood на 15 август?
Indiewire па уште го прогласија за најдобар филм во последната деценија. Уште не можам да се помирам за La La Land.Малку доцнам ама какво разочарување од филм е Moonlight. Речиси едногласни позитивни критики, добиени оскари во најзначајните категории а филмот е просечен. 6/10
Не знам дали ме разбравте, дали сакате да одиме на премиерата на 15 август? Изјаснете се.
1. Anon
Мизерија.
мало црнче, или трансродна лезбејка, црна, со азиско потекло, посвоена од мексиканско смејство ... со геј родители.