Нема 9000btu клими, нема мирnovini prigotvuva GREE od Septemvri.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема 9000btu клими, нема мирnovini prigotvuva GREE od Septemvri.

Нее само за мене, многу корисници сакаат 09 клими за помали соби без разлиа дали е Грее или други 09 клима да модулира 150/200w нормално прималиви цениHahahahah, "nikoj", makata ti e golema. Jebiga, vreme e da se javis na konkurs vo GREE.
Автоматски споено мислење:
Za tebe specijalno ke se angaziram da donesat. Od koj model sakas?

Кај Хрвативе само Daikin/Toshiba, Кај Србиве Fuji/Midea оти се ефтини ...уиграна оваа Грее екипата, на сите форуми на балканов ги има, хрватски, српски, бугарски
ама не ги есапат многу таму колку што гледам
а производот ако е добар не мора со превара да убедуваат некого да купи, секој задоволен корисник ќе донесе уште најмалку еден нов
ама изгледа Грее само еднаш се купува, еднаш ќе се заебеш, после тоа одиш на нешто квалитетно
па затоа мора да лажат, да бараат нови купувачи по форуми и фејсбук
Cekajte malce....jas nekade procitav razbrav deka gree i daykin rabotat zaedno dali na proekti na kompresori na.inovacii elektronika.nese sejkavam ....i deka imaat zaednicka firma koja 51%e gree 49 od Daykin....??Кај Хрвативе само Daikin/Toshiba, Кај Србиве Fuji/Midea оти се ефтини ...
Вие господине несакајќи некако се знаете за грееCekajte malce....jas nekade procitav razbrav deka gree i daykin rabotat zaedno dali na proekti na kompresori na.inovacii elektronika.nese sejkavam ....i deka imaat zaednicka firma koja 51%e gree 49 od Daykin....??
E fala za informacijata.....ne znaev deka do tolku znam.... Tnx.Вие господине несакајќи некако се знаете за грее
Апсолутно. Шнајдер ме смеел, Сендлер и Марфи такоџе, али Ферел брате. Таков антикомичен лик е што му нема рамен.Вил Ферел - никаква харизма нема човекот, за смешен да не збориме.
она што го имам читано овде на форум само lomo има микс компресор од Gree/DaikinCekajte malce....jas nekade procitav razbrav deka gree i daykin rabotat zaedno dali na proekti na kompresori na.inovacii elektronika.nese sejkavam ....i deka imaat zaednicka firma koja 51%e gree 49 od Daykin....??
Mozi ne znam ova nekade po internetov go sretnav......она што го имам читано овде на форум само lomo има микс компресор од Gree/Daikin
Pa ne bilo tesko na google samo pisi gree & daikin vednas izleguva .....https://www.daikin.com/press/2008/080331/Mozi ne znam ova nekade po internetov go sretnav......