Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Stephen Chow (на кратко Стефчо) е легенда, оној филмон со сиренана што го режираше откако се повлече ко актер се намлати пари. Имаат карактеристичен хумор азијциве, као овер д топ или гадни работи, ако не си навикнат на тоа ќе ти биде одбивно и чудно/глупо али затоа и ми се интересни нивниве комедии што се поразлични и доста креативни а имаат и доста симпатични глумци, ко Стефчо, Само Хунг кој кај нас не е толку познат али таму е подеднакво ценет ко Џеки Чен (третиот од нивново друштво Биао за жал не направи некоја кариера иако најталентиран од нив тројца, заедно имаат тренирано), исто цепки ми се и Хуи браќаваАко сакате добри комедии, гледајте ги оние на Stephen Chow... али филмовите да бидат на оригинален кинески јазик, а не преведен на англиски
![]()
Спејд се шлепаше поред Крис Фарли... дебелиот беше лудница, не сум глеал скеч со него а останатите да не искочат одма од карактерСендлер, Спејд и Шнајдер, трио фантастико. Ги правеа едни од најјаките комедии на времето. И Вил Ферел на времето беше добар, но низ годините се изгуби.
Серија, ја чекав цело време и на крај коа искочи трејлерот не личи на ништо. Краткиов фан филм е дајштадашНе знам тоа, али знам дека и Critters излезе сега.

Fun fact, на бокс-офисот само еден филм имаше подобар просечна заработка (per сала) од Honeyland - Кралот Лав.Ако некого го интересира, овој петок во САД лимитирана премиера има Honeyland.
Претпоставувам ова е прв пат пoсле Dust македонски филм да има каква таква премиера/прикажвуање некој македонски филм
Можеби и ќе добие номинација за Оскар
Long shot e eden od najdobrite rom-com filmovi vo poslednive nekolku godini.
Zabaven, feel good film so odlichna hemija pomegju Set i Sharliz.
Па не е некој филм што мора во кино да се гледаСега најдовте да коментирате откако престанаа да го даваат во кино?![]()

Па не е некој филм што мора во кино да се гледа![]()

Ако ти значи нешто мене ми е тешко срање филмотСега најдовте да коментирате откако престанаа да го даваат во кино?![]()
Ова е еден од најголемите моменти во историјата на филмот, Нетфликс ќе пушти филм со буџет од 160 милиони. Голем удар е за кино салите, ако биди успешен очекувам и други филмови да одат вака без кино премиера(само лимитед колку да се во игра за оскари)
Ова е еден од најголемите моменти во историјата на филмот, Нетфликс ќе пушти филм со буџет од 160 милиони. Голем удар е за кино салите, ако биди успешен очекувам и други филмови да одат вака без кино премиера(само лимитед колку да се во игра за оскари)
Не знам дали ме разбравте, дали сакате да одиме на премиерата на 15 август? Изјаснете се.Масовно кајганџиско одење на премиерата на Once Upon a Time in Hollywood на 15 август?