Premier League - Season 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.
Па среќа е да се браниш 90 минути и да си дае противник афтогол од центар у 90та а ти да немаш ни шут у рамки на гол. Кога Тотнем израмни, Клоп извади двајца играчи од средина, стави еден везњак дефанзивен и шпиц. Тоа што е афтогол не прави победата да биде среќна, напротив, Ливерпул нагази до крај за 3 бода.

Никаква поврзаност, плус одлуки кои ги осудив исто како да беа против Челзи.
Три викенди веќе збориме дека се распаднаа кокошките, јебига.

Ти кажав и претходното коло, и најдобрите грешат.

Да не сакаш опклада дека ќе завршат пред Челзи на пиво, таман и јас да пијам едно без пари во Мај? :D

Три викенди веќе збориме дека се распаднаа кокошките, јебига.

Ти кажав и претходното коло, и најдобрите грешат.

Да не сакаш опклада дека ќе завршат пред Челзи на пиво, таман и јас да пијам едно без пари во Мај? :D
Не, не ти помагам за тоа. Ќе си платиш 3-4 пива, колку и да беа :D

Не, не ти помагам за тоа. Ќе си платиш 3-4 пива, колку и да беа :D
Јас у гајба му се кладев ама се испичка братот :D
Мора сите да му отидеме, на 29ти некој месец, задњи пари со солзи у очи да ги дае хахахаха

Само K!K! да не се врати пак за нас да навива :icon_lol:
На крај ќе одлучам, да видам првин кој ќе иде ЛШ. Ма да можам да почнам за Арсенал, не ги фатило од дамна мајата.

Ако освои Ливерпул годинава ќе биде сосема заслужено. Мене ме секира да не издишат до крај, особено што уште се во игра и во ЛШ. Темпото почна многу да им варира во тек на една утакмица. Се почесто имаат блекаут периоди во текот на утакмицата.
E ova e toa sto go zboram jas, a ne deka neso gi mrazam i slicno. Jas sum uste od prvo kolo za oni da osvojat ama nekako zataija vo posledniov period i bas imaat so vikas blekaut momenti. Mada, mnogu kvaliteten tim se, mozno e pak da zaigraat na nivoto od dekemvri i da izgazat do kraj, ostanuva sekako da vidime.

Ali pak ke kazam, so mnogub pogolema rutina City gi dobiva utakmicite, narocito onie kaj sto e izrazit favorit. Steta sto gi izigraa dvete megusebni, ke bese jako meguseben duel da odlucuva za titulata. :D

Како ги затвори ВВД сам, препаметен е.
Сон го затвори, Сисоко го принуди на лева.
Доктор.
Исто и Тоби една ваква ситуација 2 вс 1 докторски ја изигра, топката беше кај Салах лево Мане му се отвараше и овој одлично се позиционираше да го стави Салах во недоумица.

Невозможно е да сме надовр од топ6 и не знам зошто би бил најпаметен потег да сме над 7 место.
Реално Јунајтед имаат далеку подобар состав од нашиот, тоа што беа срање беше ради несогласувањата на тимот со Мурињо, маалски речено му играа лошо за да добие отказ. Јунајтед има подобар тим и од Тотенхем и од Челси, и ќе заврши пред нив колку и да е голема разликата од сегашна гледна точка. Ние немаме на хартија послаб тим од Тотенхем и Челси, и ако пребродиме кризава и врзиме една добра серија како онаа дваесет натпревари без пораз, тогаш имаме шанси. Најверојатно тоа нема да се случи, па би завршиле 5 или 6 место, надвор од топ6 не можеме и да сакаме, бидејќи останативе тимови се сите тотално неконстантни.

Мислењево е напишано на 13 јануари годинава, кога Тотенхем и Челси беа на двоцифрена предност од Јунајтед, беа во добра форма, а Јунајтед беа тиња, сега Јунајтед има ист број бодови со Тотенхем и е пред Челси. Ако остане вака до крај, барам во знак на добра воља и благодарница за верување во нивниот тим, некој од фановите на Јунајтед да ме части пиво. Поздрав (y)

Мислењево е напишано на 13 јануари годинава, кога Тотенхем и Челси беа на двоцифрена предност од Јунајтед, беа во добра форма, а Јунајтед беа тиња, сега Јунајтед има ист број бодови со Тотенхем и е пред Челси. Ако остане вака до крај, барам во знак на добра воља и благодарница за верување во нивниот тим, некој од фановите на Јунајтед да ме части пиво. Поздрав (y)
Еве Чемпионс, ионака им дужи пиво на пола луѓе од форумов, за едно нема да се осети. Пријави се дека си се кладел и ти на почеток на сезона :D

Јунајтед ќе биде во најјака ситуација на крај. Да оди на победа со Сити и да им подари титула на Ливерпул или да му пушти на Сити и да ги остави во борба за Квадрпл.
Па, не верувам дека исходот на тој натпревар ќе зависи само до желбата на Јунајтед.

Исто и Тоби една ваква ситуација 2 вс 1 докторски ја изигра, топката беше кај Салах лево Мане му се отвараше и овој одлично се позиционираше да го стави Салах во недоумица.

Скроз не е иста ситуација, многу беа позбиени играчите и имаше уште 2ца играчи на Тотнем у близина.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Па среќа е да се браниш 90 минути и да си дае противник афтогол од центар у 90та а ти да немаш ни шут у рамки на гол. Кога Тотнем израмни, Клоп извади двајца играчи од средина, стави еден везњак дефанзивен и шпиц. Тоа што е афтогол не прави победата да биде среќна, напротив, Ливерпул нагази до крај за 3 бода.
Како не нагази, точно нула шанси имаа последниве 20 минути.

Како не нагази, точно нула шанси имаа последниве 20 минути.

Турбо логика. Извади сфе од средина и стави сфе офанзивно у екипа за да дојде до три бода, ако тоа не е нагазување за победа, не знам стварно што е. Ваљда требаше Фирмино и Мане да ги извади, Фабињо и Ловрен ко штопери да ги стаи у игра а Салах да биде едини на противничка половина, да чека контра (нешто што hhhhhhhhhhhhhhhhhh го правеа Тотнем).

Кога станува збор за частење + Јунајтед, секогаш можеш да се обратиш кај @ManUtdChampions :D

Да беше некој друг наместо Сисоко тешко дека ќе се величеше толку Ван Дајк за ситуацијава. Убедливо најлош шутер е во ПЛ, не му е прв пат да гаѓа сателити.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom