Premier League - Season 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.
Шампион се станува со освојување повеќе поени од конкурентот.
А они тоа го направија денес...дали добра игра или не, бодовите се важат.
Pa ne moze sve na sila da tepaat, toa mi e muabetot. Mora da bidat pokonkretni i poodlucni, gleas denes kako nemaa ideja i deluvaa izgubeno? Ke vidime ima uste da se igra, ova e samo moja pretpostavka sto normalno ne mora da e tocna.

Јасна беше поентата на коментарот, кој сфатил сфатил, кој не ќе пишува вакви паметни постови.

Демек иако имаа лоша игра ради менталитет победија? Чиста среќа.

Оној Сисоко после утакмицава би го ставил у кавез со лавови и тигри, му ебам црното копито.

Ako ne se smeni nesto drasticno vo igrata na Liverpul vo zavrsniot del od sezonata jas ne gledam kako ke osvojat, denes bea dosta slabi i ne prikazaa nisto posebno. Totenhem edno dobri 70 minuti bese podobar protivnik, a taka ne se stanuva sampion, zaso istovo izdanie go imaa i protiv Everton i Utd na gosti. Aj tepaa denes nekako, barem ke bide interesno i nataka prvenstvoto kolku tolku.
Ја имаат цела среќа на универзумов, така ќе освојат :D

Јунајтед ќе биде во најјака ситуација на крај. Да оди на победа со Сити и да им подари титула на Ливерпул или да му пушти на Сити и да ги остави во борба за Квадрпл.

Мада имам некое чувство оти Ливерпул ќе изгуби поени кај и да, висат ептен овие месец дена. Освен со Баерн на гости, кај што противниците им беа хаос буквално ништо не изиграа.

Можно е Челзи пак да ги шокира на Енфилд. xD

Јунајтед ќе биде во најјака ситуација на крај. Да оди на победа со Сити и да им подари титула на Ливерпул или да му пушти на Сити и да си искомплицира топ4 пласман
Една корекција друженце ;)

Само Хадерсфилд и Фулам имаат помалку поени освоено од Тотнем последните 6 кола. Мурињо и Мојс за такви резултати отказ добиваа :D

Една корекција друженце ;)
Тоа плус. Како и да ја вртиш ние го јадеме уствари.

Мада нема теорија Јунајтед да не оди на победа според моменталната ситуација. Секако нема да си ја комплицираат иднината за Ливерпул да не земе титула.

Не памтам некој конкурент за титула да имал волку добри резултати пред завршницата на сезоната, кога е најбитно. Еден бод од можни петнаесет :cuc:

Во право беше @ManUtdChampions кога ни збореше.

Не памтам некој конкурент за титула да имал волку добри резултати пред завршницата на сезоната, кога е најбитно. Еден бод од можни петнаесет :cuc:

Океј Донев, пенал да не сакаш сеа? Или доволно е голче од оПсајд?

И тој еден бод нерегуларно го добија и со многу среќа.

Секоја победа и секоја титула може со среќа да се објаснат, ако веќе некој инсистира така да анализира што се случува на терен. Лани Сити еден куп натпревари доби во 90+ минута. За некој може е среќа, за мене е квалитет. Кога победникот се одлучива после 38 кола, среќата не игра никаква улога за финалната позиција.

Ако освои Ливерпул годинава ќе биде сосема заслужено. Мене ме секира да не издишат до крај, особено што уште се во игра и во ЛШ. Темпото почна многу да им варира во тек на една утакмица. Се почесто имаат блекаут периоди во текот на утакмицата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom