Premier League - Season 2018/2019

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.699
Поени од реакции
88.706
Sto e so sudenjevo u PL be drugari? Sea gleav pregled, sram me fati iskreno... Cicarito gol so raka priznaen, na Bornmut penal dosuden za faul von 16nik, na Cardif cist penal nedosuden, wtf se desava, slepi li se lugjevo?
У Италија се слепи и со ВАР :LOL:

#FiorentinaInter
#3:3

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Sto e so sudenjevo u PL be drugari? Sea gleav pregled, sram me fati iskreno... Cicarito gol so raka priznaen, na Bornmut penal dosuden za faul von 16nik, na Cardif cist penal nedosuden, wtf se desava, slepi li se lugjevo?
Пишував уште пред некој месец. Нема натпревар без судиска грешка сезонава. Многу е влошена ситуацијата, а заштитени се максимум и скоро никакви последици не сносат поради грешки. Наредна сезона и ВАР ќе има и како што стојат работите моментално, мислам уште полошо ќе биде. И сега еве во куповиве не сум сигурен дека знаат баш што прават со ВАР. За исти ситуации различни одлуки има.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.452
Поени од реакции
43.317
ја не би ставал вар у ПЛ, нема ништо тоа да смени, може да сменат нешто само ако тие глупави судии ги средат. Кога ќе ми текне на тој дебилот против лестер дали еткинсон беше, чист црвен и пенал не свирна за Ливерпул, тој гад 2 поени ни скина. У енглеска судат некои ликови што не би ги ставил да судат на трета македонска лига.

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Sepak barem malce bi im pomognal VAR, siguren sum deka i pomalce greshki ke pravat bez pritisokot za "kompenzacija" koga bi mozhele da si ja proverat odlukata so VAR.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.601
Поени од реакции
13.967
За офсајд ВАР е добра работа, за останато е слободно толкување на судијата и на тие од вар собата (погледнете го пеналот за реал против леванте :D) Како и да е, доволно е за да нема голови од офсајд и треба да го воведат.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.743
Поени од реакции
12.830
ја не би ставал вар у ПЛ, нема ништо тоа да смени, може да сменат нешто само ако тие глупави судии ги средат. Кога ќе ми текне на тој дебилот против лестер дали еткинсон беше, чист црвен и пенал не свирна за Ливерпул, тој гад 2 поени ни скина. У енглеска судат некои ликови што не би ги ставил да судат на трета македонска лига.
Ова пошто Салах требаше да добие 3 црвени наместо 3 пенали ? :icon_lol:

Член од
14 април 2012
Мислења
33.013
Поени од реакции
67.909
Oчекувам убав фудбал од Лестер, под услов велемајсторот да ја држи соблекувалната под контрола, зашто само Челси има поголема соблекувална по его од Лестер.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266

Хендо на клупа после "bust-up"-от со Клоп, или сепак нема ништо од то? Којзнај. Голема шанса за Ориги денес, доби предност пред Стаџ и Џердан.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.981
Поени од реакции
8.260
Кој сака куќа плус гаража вечерва е ноќта!

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.452
Поени од реакции
43.317
Хендерсон да научи да не се буни, се надевам дека тоа нема да не чини поени:D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Хендо на клупа после "bust-up"-от со Клоп, или сепак нема ништо од то? Којзнај. Голема шанса за Ориги денес, доби предност пред Стаџ и Џердан.
Па заслужено, Стариџ и Џердан се посматрачи во последно.

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Па заслужено, Стариџ и Џердан се посматрачи во последно.
Реално Стариџ нема сила за цел натпревар, иако е мајстор за фудбал али беш га го уништија повредите! Од друга страна Џердани ти е за од 65 мин, па натаму, па ако убоде ок, ако не не е голема штета! Баш ме интересира како ќе функционира Ливерпул без Фирмињо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom