Premier League - Season 2018/2019

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Замисли уште полошо.

Се курчеше за Тотенхем, загуби кладба и го нема никаде да си исплати.

Фини луѓе сме иначе ние од југоистокот :pipi:
Пак ќе ти кажам, заебан си ти што мислиш дека ќе ти исплати со кафана, се насади уште тогаш, ќе те части ама цех нема да има :D тактички изиграно @ManUtdChampions (y)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Пак ќе ти кажам, заебан си ти што мислиш дека ќе ти исплати со кафана, се насади уште тогаш, ќе те части ама цех нема да има :D тактички изиграно @ManUtdChampions (y)
Prasaj go Boro dali nema da ima ceh, ne si u tek ;) :icon_lol:[DOUBLEPOST=1551139411][/DOUBLEPOST]
@RickyLFC9 знам тоа беше на Јунајтед-Арсенал на крајот од првата сезона на ЛВГ ама тој ден имаше протест против владата на Грујо и татко ми беше во Скопје па ми дојде во станот да ја гледа утамицата. Јебига. xD
Kazi si be ko coek deka si zaborail, deka ne planiras da go castis, deka ke mu pustis lisnato so zdenka maslinka po brza posta, cemu vakvi lagi prijatele moj?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Кимо, не сфати ти ебам тимбата. Боро требаше да наплати кладба пред 4 години и не се ни појави :oops:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
Не му е прв пат да не сфати на Кимо... ништо страшно.. hhhhhhhhhhhh

Последно уредено:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Рики дојде тогаш со сокот и до крај го чуваше со надеж дека ќе дојде овој... Така да може да се каже сега дека Боро му должи на Рики.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Тебе те нема нигде да си ја подигнеш уплатата. :D

@RickyLFC9 знам тоа беше на Јунајтед-Арсенал на крајот од првата сезона на ЛВГ ама тој ден имаше протест против владата на Грујо и татко ми беше во Скопје па ми дојде во станот да ја гледа утамицата. Јебига. xD
Супер оправдување, Павле Богоевски.

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.995
Поени од реакции
1.415
Хоџсон, Рафа сеа и Роџо. Хехе.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.249
Поени од реакции
18.460
Не застарува ова дело, ќе си исплати кај ќе бега.

Кога ќе му истактизирам ракија со салата и скара нема да знае на каде да фати :kuracc:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.850
Поени од реакции
12.350
Јас од него да имав изгубено кладба ќе го частев што сака и на крај тој ќе платеше

Член од
23 август 2010
Мислења
39.978
Поени од реакции
116.659
Sto e so sudenjevo u PL be drugari? Sea gleav pregled, sram me fati iskreno... Cicarito gol so raka priznaen, na Bornmut penal dosuden za faul von 16nik, na Cardif cist penal nedosuden, wtf se desava, slepi li se lugjevo?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom