Premier League - Season 2018/2019

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Покетино води клуб што не купил играч претходните два трансфер периоди. Да беше било кој менаџер од екипите кои ги поддржувате ќе беше спакуван и киднат уште на средина на првиот.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.385
Поени од реакции
12.813
Покетино води клуб што не купил играч претходните два трансфер периоди. Да беше било кој менаџер од екипите кои ги поддржувате ќе беше спакуван и киднат уште на средина на првиот.
Да, ама па и му немаат продадено ниту еден од клучните играчи.:icon_mrgr:
Потешко е да си изградил тим и да треба да си ги продадеш главните играчи, па пак нови играчи да развиваш, од ново тим да склопуваш.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Па не баш. Тие го прашуваат конкретно прашање, тој набројува 5 играчи, вика добри биле (се знае за кого се вика тоа) и на крај ја кажува реченицата. Класично избегнување конкретен одговор, од кој извадиле наслов каков што извадиле.
Па не баш. Он сам си кажува дека и покрај тоа, кога биле у лоша форма, не значи дека биле полоши играчи и дека не би ги менувал за ниту еден од играчите на Ливерпул у Челзи. За да го кажеш ова, треба да си пресубјективен, да имаш мозочен удар, да си навлечен на тешка препеченица или сите три оддеднаш, односно да го имаш синдромот на @ManUtdChampions

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Јако копиле е овој Алмирон, ќе лета одма у некој јак клуб за многу брзо.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Па не баш. Он сам си кажува дека и покрај тоа, кога биле у лоша форма, не значи дека биле полоши играчи и дека не би ги менувал за ниту еден од играчите на Ливерпул у Челзи. За да го кажеш ова, треба да си пресубјективен, да имаш мозочен удар, да си навлечен на тешка препеченица или сите три оддеднаш, односно да го имаш синдромот на @ManUtdChampions
Добро не го поти со глупости. Бивши играч на Јунајтед сигурно нема да каже дека Вирџил би го земал одма за Јунајтед и дека е подобар од сите нивни дефанзивци. Толку колку што Џерард ќе каже дека Погба е подобар од сите во Ливерпул. Не бе братче јебеш Погба, кога го имаме Мили, Хендо и Џини во средина.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Добро не го поти со глупости. Бивши играч на Јунајтед сигурно нема да каже дека Вирџил би го земал одма за Јунајтед и дека е подобар од сите нивни дефанзивци. Толку колку што Џерард ќе каже дека Погба е подобар од сите во Ливерпул. Не бе братче јебеш Погба, кога го имаме Мили, Хендо и Џини во средина.
Може ич да не те боли кур дали јас го потам или не?

Член од
24 март 2010
Мислења
15.364
Поени од реакции
26.411
Јас сум убеден дека Видич да е во позиција да донесе одлука би ги спакувал сите четворица и би им ги поклонил на Ливерпул и Челзи, без да бара ниту еден за возврат. :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Јас сум убеден дека Видич да е во позиција да донесе одлука би ги спакувал сите четворица и би им ги поклонил на Ливерпул и Челзи, без да бара ниту еден за возврат. :D
Нормално, само муабетот е дека изјавата е ко да е на брља :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да, ама па и му немаат продадено ниту еден од клучните играчи.:icon_mrgr:
Потешко е да си изградил тим и да треба да си ги продадеш главните играчи, па пак нови играчи да развиваш, од ново тим да склопуваш.
Како и да е, клубови што освојувале тројна пак се засилувале наредното лето, Тотенхем не се засилува година дена. И мене ми се чоукери ама па треба да се земат сите работи во предвид.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.507
Поени од реакции
10.265
П.С @Факе вие пивцето соберете го во ваш фан клуб. Отсекогаш сте се сакале, време е тоа да се официјализира :rolleyes:
Него домашните нејќат очи да му видат,не па ние.:toe:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
Се слушаме утре момче.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.014
Поени од реакции
67.913
Нормално, само муабетот е дека изјавата е ко да е на брља :D
Ја мислам дека Видиќ го пецнаа оние узвишивања на вирџилот низ новините као бест премиер дефендер евер, а нема ни 2 цели сезони изиграно за клубот, па затоа и изјавава. Настрана што сум сигурен дека не го мисли тоа што го збори.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Ја мислам дека Видиќ го пецнаа оние узвишивања на вирџилот низ новините као бест премиер дефендер евер, а нема ни 2 цели сезони изиграно за клубот, па затоа и изјавава. Настрана што сум сигурен дека не го мисли тоа што го збори.
Како да не го допре реално ВВД има фурни леб да јаде за да биде пред Видиќ

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ќе се согласам со Ганерот, нека освои нешто Вирџил па нека го ставаат ко најбоље евр. Затоа викам, брља му поматила ум, се нафурал на квази новинари со мртви споредби :)))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom