Premier League - Season 2018/2019

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Па крш се според мене и според тимот што им го гледам, некако најнеатрактивен тим

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Ќе биде интересно сега кога ќе почне и ЛШ, да видиме кој ќе издржи на два фронта. Не верувам ни едните ни другите да жртвуваат една титула за друга ама како што Ливерпул се изгорени за ПЛ така мислам оваа сезона е „сад или никад“ за Сити во ЛШ.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Каква споредба :pos:

Жоржињо е еден од главните играчи во Челзи, а дефинитивно и најважен за играта која ја играат. Доволно збори тоа што главната цел на противниците е да се изолира Жоржињо, а не Хазард.

Тој јас што го спомнав не може ни место во тим да фати, само на почеток го видовме малце и бар мене не ми остави никаков впечаток. Како стигнаа до таа цена е вистинска мистерија :D
Затоа играта ви е една од најдобрите у свет, каки курац тика така,

Член од
23 август 2010
Мислења
39.506
Поени од реакции
114.587
Греота е техниката на Кеита да се спори и да се става на ранг на Бакајоко.
Па нормално, таа на Бакајоко е уникат, нешто единствено во светот, реално до сега само Погба бил најблиску до него во 2-3 наврати ама сепак не го надмина неговото гаѓање на рекламите така да Бакајоко останува број 1.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.659
Поени од реакции
66.669
Ја верувам дека првото полувреме на Бакајоко против Вотфорд кога попи црвен, се покажува во сите младински школи како не треба да игра играч од срениот ред. Еден пас не погоди.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Еве гледам у депресија паѓат со милионите неделно што ги зимат ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom