Premier League - Season 2018/2019

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.137
Поени од реакции
13.262
Ааа ако треба Ливепрул нека биде шампион, само нека се заврши пред Тотенхем и Челси. Утре дуелот со Сити ми е на рамниште како со Барса/Баерн кога се играше осминафинале во ЛШ, толкави ми се шансите за победа. Ако треба ќе ставам дислајк на ој косово косово на јутуб, на википедиа сајтот на цар Лазар ќе ставам слики од Џемо Балистот, ќе пишам по туристички сајтови дека морето во Албанија е поарно отколку во Црна Гора, место во Котор и Будва само во Улцињ ќе се оди на одмори, ќе им пратам толумби преку Башким Турс во среда, само Џака нека пукне некое голче и Мустафи нека блокира све до финална победа.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Шо ако играат понеделник Ливерпул сигурно имало периоди кога играле се саботи, мене ме јаде зошто Јунајтед месец ипол веќе се у недела играт...[DOUBLEPOST=1549126070][/DOUBLEPOST]Ливерпул ако биле на ниво, братче кажи си дека во овие времиња на конфузија која што владее во ПЛ , со Јунајтед 6ти, Челзи и Арсенал неконкурентни и единствени конкуренти да ти се Тотенхем шо цела година не купиле појачање и Сити кои што се единствени прави конкуренти е штета да не се освои, тоа го кажи не дораснати не дораснати пред 3сезони Лестер беа пред вас ... Можда последна шанса да се реинкарнирате ви е ова...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.721
Поени од реакции
11.991
Ќе ги тепа Сити лесно и Арсенал и Челзи. Утре 3-0 , а Челзи кога ќе ги расшлакаат за да им вратат за поразот има само Донев да остани да навива за Челзи на форумов. После во купот уште еднаш кога ќе ги растртат и Донев ќе се откажи. А од Евертон не ни очекувам нешто со турнати пантолони ќе излезат 7-0 ќе заврши. После наредниве 5 кола ќе се влези во изедначена трка.

Стефи мод оф

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.750
Поени од реакции
52.708
Ќе ги тепа Сити лесно и Арсенал и Челзи. Утре 3-0 , а Челзи кога ќе ги расшлакаат за да им вратат за поразот има само Донев да остани да навива за Челзи на форумов. После во купот уште еднаш кога ќе ги растртат и Донев ќе се откажи. А од Евертон не ни очекувам нешто со турнати пантолони ќе излезат 7-0 ќе заврши. После наредниве 5 кола ќе се влези во изедначена трка.

Стефи мод оф
Ќе им ја пуштиме во ПЛ, а после ќе ве тепаме вас на Енфилд. Они ќе ни го дадат купот.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.837
Поени од реакции
17.499
И јас дојдов за ова :pos:

Евертон се беда. Трошат пари без осет годиниве ама никаков резултат нема.
Поголема беда се што после Мартинез не можат буквално да убодат добар тренер. Џабе е и милијарда евра ако фрлат на нов тим

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.750
Поени од реакции
52.708
Arsenal’s record against top six rivals away from home over the last five Premier League seasons:

Played: 23
Won: 0
Drawn: 7
Lost: 16
Goals for: 23
Goals against: 50

:eek:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.666
Поени од реакции
66.712
Mи текнува на партија на Казорла, кога го средија Сити 0-2. Сигурно не е било пред 5 години.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Како и да е, мислам дека екипи ко Евертон и Саутемптон имаат боље успех на гости кај останативе пет екипи (да ги тргнеме Арсенал). Под Венгер последниот период ептен излагаа на терен со предадена партија. Мислам дека 4то лигаш ќе беше помотивиран од нив тој период и ќе отидеше на победа, да покаже муда зошто еднаш им се пружа шанса да играат против таква екипа.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.723
Поени од реакции
12.729
Како и да е, мислам дека екипи ко Евертон и Саутемптон имаат боље успех на гости кај останативе пет екипи (да ги тргнеме Арсенал). Под Венгер последниот период ептен излагаа на терен со предадена партија. Мислам дека 4то лигаш ќе беше помотивиран од нив тој период и ќе отидеше на победа, да покаже муда зошто еднаш им се пружа шанса да играат против таква екипа.
Па истово ти важи и за играчите од Арсенал. 90% од нив да не беше Арсенал такво дно со педигре никогаш не би заиграле во Премиерлигаш.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Spurs have set a new Premier League record for most consecutive games without sharing a single point.

29 меча по ред. :D
9 kola se do krajot... Ke pocekam uste 2 kola zs imam banka samo za 7 kola da idam na progresija.. Ako gi dade u sledni 2 kola znaci sum maler..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom