Dr.House
Аудиофил
- Член од
- 18 февруари 2010
- Мислења
- 2.549
- Поени од реакции
- 3.847
Сва среќа вие сте green devilsIt suites you more Reds
Сва среќа вие сте green devilsIt suites you more Reds
Сите утакмици у следните неколку кола ни се после Сити. Мене ако ме прашаш дополнителен притисок е само пошто треба секое коло да одржуваме чекор.Шо е финтава шо Ливерпул пак играат последни дури понеделник?
Ги дупат или ги бустаат?
Па полесно е да играш кога знаеш дека имаш +5 место +2, не е лесно да се игра под притисок, поготово ако немаш тет.Баш на нет има поделеност од фан база по ова прашање, мада мислам дека огромен дел кукаат само колку да се кука на некоја тема. Демек, намерно Сити први играле, да со победа (пошто нели, само победува Сити) се праело голем притисок врз Ливерпул и полесно да киксаат.[DOUBLEPOST=1549121711][/DOUBLEPOST]Ете, Рики се согласува со нив.
А не е полесно да играш како минатото коло, кога имаш плус 4 и шанса со победа да идеш на плус 7?Па полесно е да играш кога знаеш дека имаш +5 место +2, не е лесно да се игра под притисок, поготово ако немаш тет.
Мората ху?!Бреј
И јас дојдов за оваНа утакмицата Евертон-Вулвс, пет минути чекаат црна мачка да го напушти теренот.
вајда има некое правило да не ја малтретираат, ПЕТА одма ќе се јават.И јас дојдов за ова
Евертон се беда. Трошат пари без осет годиниве ама никаков резултат нема.