Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Trgna kolata niz brdo za Inter.. ke se borat gcevito za LŠ, roma zema zalet a tuka e i milan...

Нека и кажат на Рома полека со залетот :pos:

А Хандановиќ кога донесе голем бод против Сасуоло и бранеше ко Де Геа прошло коло добар беше.

Нека и кажат на Рома полека со залетот :pos:

А Хандановиќ кога донесе голем бод против Сасуоло и бранеше ко Де Геа прошло коло добар беше.
Другото коло Милан ќе и каже:rolleyes:

Летото пишуваа дека само со Асамоа, Врсаљко и Наинголан се минимум едно скалило подобар тим од оној од минатата сезона.

Се гледа дека се појачани и наместо 0 бода од меѓусебните со Сасуоло тие земаа 1 бод. Е, а за да земат повеќе бодови од Торино ќе треба уште некое заслување. :icon_mrgr:

Летото пишуваа дека само со Асамоа, Врсаљко и Наинголан се минимум едно скалило подобар тим од оној од минатата сезона.

Се гледа дека се појачани и наместо 0 бода од меѓусебните со Сасуоло тие земаа 1 бод. Е, а за да земат повеќе бодови од Торино ќе треба уште некое заслување. :icon_mrgr:
pa tehnicki se, treti sе, lani bea cetvrti. :kuracc:

Секоја сезона во понова историја интер во втор дел на јануари (почнува да) бележи лоши резултати. Следно коло имаат прелесен противник со мртвата болоња, после тоа мислам дека 100% киксаат против парма на Тардини.
Лацио секоја чест одлична игра, одлична замисла на Инзаги, ретко која екипа им игра таков агресивен пресинг.

Последно уредено:
Многу глуп пенал, ептен глуп пенал и тоа да направиш онаков пенал на 1-1 во 86та минута....

Зошто Лулич мораше да влече?

Кансело пас? :tapp::tapp:

Е ова се случува кога неподвижниот нема да ја искористи шансата за 2:0 и сега 1:2

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

Е ова се случува кога неподвижниот нема да ја искористи шансата за 2:0 и сега 1:2

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk
Дали истото ќе не снајди сега поради оваа глупост на Кансело ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom