Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Интересен и возбудлив натпревар Киево - Фиорентина

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

Милан не да се лоши,Милан се белосветска беда..максимумот да го извадат од овие фудбалери што ги имаат пак треба апокалипса да му се случи на Рома или Лацио да завршат 4рти..нешто како Интер лани каде сите можни сценарија му се поклопија за да завршат 4-ти..сите се онака просечни,ordinary,regular players без некој да направи разлика кога не му оди на екипата..рачунај селска екипа што игра на инспирација и како ќе му тргни...лани Јувентус во купот кога му влезе со 100% Милан изгледаа загреота..такво демонтирање Барселона не му даваше на Реал.
Не се толку лоши. Зборувам за Милан како проект. Мене лично ми се поинтересен проект од Интер. Доста млади играчи со некое засилување летово можат да се скоцкаат. Сега Гатузо колку е кадарен за тоа не знам

Не се толку лоши. Зборувам за Милан како проект. Мене лично ми се поинтересен проект од Интер. Доста млади играчи со некое засилување летово можат да се скоцкаат. Сега Гатузо колку е кадарен за тоа не знам

Епа рачунај само Рома и Болоња имаат послаби тренери у цела лига од Гатузо.

А како стојат работите утре Гатузо ќе биде најслаб тренер у лига, не е кадарен при 3 измене неискористени на 0-1 за неговиот тим у 88ма минута да му текне да ги искористи истите да умртви темпо и да украде време.

Милан не го победи тој меч.

Епа рачунај само Рома и Болоња имаат послаби тренери у цела лига од Гатузо.

А како стојат работите утре Гатузо ќе биде најслаб тренер у лига, не е кадарен при 3 измене неискористени на 0-1 за неговиот тим у 88ма минута да му текне да ги искористи истите да умртви темпо и да украде време.

Милан не го победи тој меч.
Ама ако заврши во топ 4 ќе нема основа за бркање. Исто како комшиите ваши со Спалети :icon_lol:

Ама ако заврши во топ 4 ќе нема основа за бркање. Исто како комшиите ваши со Спалети :icon_lol:

Ако заврши 4ти тоа ќе биде само ради фактот што Лацио и Рома се дупе годинава, али да, за жал ќе нема основа да се избрка

Рома има најслаб тренер моментално, не може средниот ред да не ти функционира а да имаш играчи како Де Роси кој игра повеќе од солидно, НЗонзи, Пасторе, Кристанте(играч платен скоро 30мил и лани еден од најдобрите средњаци во лигата), Пелегрини и Заниоло млад играч кој супер игра.
И не може да играш висока одбрана и пресинг со средниот ред кога имаш тромави играчи како Фазио и НЗонзи

Валтер Трендо Мацари им станува кошмар на Интерашиве...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom