- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се толку лоши. Зборувам за Милан како проект. Мене лично ми се поинтересен проект од Интер. Доста млади играчи со некое засилување летово можат да се скоцкаат. Сега Гатузо колку е кадарен за тоа не знамМилан не да се лоши,Милан се белосветска беда..максимумот да го извадат од овие фудбалери што ги имаат пак треба апокалипса да му се случи на Рома или Лацио да завршат 4рти..нешто како Интер лани каде сите можни сценарија му се поклопија за да завршат 4-ти..сите се онака просечни,ordinary,regular players без некој да направи разлика кога не му оди на екипата..рачунај селска екипа што игра на инспирација и како ќе му тргни...лани Јувентус во купот кога му влезе со 100% Милан изгледаа загреота..такво демонтирање Барселона не му даваше на Реал.
Не се толку лоши. Зборувам за Милан како проект. Мене лично ми се поинтересен проект од Интер. Доста млади играчи со некое засилување летово можат да се скоцкаат. Сега Гатузо колку е кадарен за тоа не знам
Ама ако заврши во топ 4 ќе нема основа за бркање. Исто како комшиите ваши со СпалетиЕпа рачунај само Рома и Болоња имаат послаби тренери у цела лига од Гатузо.
А како стојат работите утре Гатузо ќе биде најслаб тренер у лига, не е кадарен при 3 измене неискористени на 0-1 за неговиот тим у 88ма минута да му текне да ги искористи истите да умртви темпо и да украде време.
Милан не го победи тој меч.
Ама ако заврши во топ 4 ќе нема основа за бркање. Исто како комшиите ваши со Спалети![]()
Pecen za penzija...
Кај им истекнуваат вакви работи
Валтер Трендо Џигерица Подвратена Панталона Мацари.Валтер Трендо Мацари им станува кошмар на Интерашиве...