Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Лацио феноменална партија али немаа среќа. Најлоша текма на Јувентус годинава дефинитивно. Гледам на широко се дебатира ситуацијава на Интер :D а единствениот виновник за моменталнава нивна ситуација е само Спалетот и никој друг, тоа се знаеше уште кога го назначија и дај боже уште некоја година да си поседи таму :semolam: (пошо Марота му верувал :ojeaa:), кај Милан пак жална е веќе ситуацијата :nesumjas:. Пробавме да ги извадиме од калта со Бонинаторот и Игуаната :D али толкаво сивило ги има зафатено што незнам како тој тим би се оправил.

Лацио феноменална партија али немаа среќа. Најлоша текма на Јувентус годинава дефинитивно. Гледам на широко се дебатира ситуацијава на Интер :D а единствениот виновник за моменталнава нивна ситуација е само Спалетот и никој друг, тоа се знаеше уште кога го назначија и дај боже уште некоја година да си поседи таму :semolam: (пошо Марота му верувал :ojeaa:), кај Милан пак жална е веќе ситуацијата :nesumjas:. Пробавме да ги извадиме од калта со Бонинаторот и Игуаната :D али толкаво сивило ги има зафатено што незнам како тој тим би се оправил.
Beppe uno di noi :D

Не знаеше више што да прае црнчугата глупа и трет пут кој го претрча 40та минута негде го клоцна по колено :pos:

Пиатеков или како о да се чита ќе биде ОГОН

Не знаеше више што да прае црнчугата глупа и трет пут кој го претрча 40та минута негде го клоцна по колено :pos:
Zasluzi zrven karton (2 zut) koga faulirase po cevanica posle kornerot na napoli

Сирот Кутроне... А шанса му беше да блесне после заминувањево на Игуаин. Ми делува на играч што ветува.

Она кога ученикот ќе го победи учителот...

Жалам, али и Анчелоти веќе паѓа под категоријата на "тренери со изминат рок" како Венгер, Мурињо и уште неколку од постарата генерација. Премногу затајува во физичкиот аспект, нешто што и во баерн му беше фрка.

Во овој момент најпаметно му е да биде на чело на Италија (верувам со две раце би прифатиле од сојузот), бидејќи сепак е стар лисец за турнири и има милион искуства во поглед на клучни утакмици.

Мене Гатузо ми се свиѓа како тренер, добри замисли има, да има малце подобар тим од овие просеци што ги тренира во Милан би се борел на неколку фронта.

Мене Гатузо ми се свиѓа како тренер, добри замисли има, да има малце подобар тим од овие просеци што ги тренира во Милан би се борел на неколку фронта.
Значи другар разбери/те, тренер што губи и не прави измени никогаш не може да е добар тренер, или пак што ги прави измените во 92 минута а има 3 минути продолжение на утакмицата. Ни Гатузо ни Спалети не се добри тренери, семејство неспособно да им ебам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom