V O L K S W A G E N

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
2.0 problem so menjac. dmf zamaec koj pajga relativno brzo, turbinata pusta zvuci nad 200 000km,problem so maslena pumpa a kaj 1.9tdi problem so egr so stalno pusta maslo a i dosta trosi maslo toj motor. Za tromav ne e tromav ali e poslab od vectra b 2.0 dti nad 130km/h. isprobano so seat leon 1.9 tdi. 1.9 tdi 110 ks e eden i esinstven motor koj e naj izdrzliv. Boso pajga, ednas repariras i tera dur ne se raspadni. Begajte od 2.0 tdi. 72 000 mi pobaraja koga sakav da menam cel set. Na kraj si zedov astra h slicno sranje. Pazete so zemate.

Можеби не ти се погодило тој што си пробал 2.0 тди

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Мислења/коментари/искуства за ГОЛФ 7 2013+ 1.2 TSI (105 hp) исто и 1.4 ТСИ.. Кварливи/не кварливи и сл.

4hbmuw.png
Мислења/коментари/искуства за ГОЛФ 7 2013+ 1.2 TSI (105 hp) исто и 1.4 ТСИ.. Кварливи/не кварливи и сл.
V2tF2q2
[DOUBLEPOST=1546270394][/DOUBLEPOST]
Jas za ova ne mu veruvam 6000K evra ne cini popravka za mercdesot na grujo-zajko a ne pa za TSI motor-kola od 2009 i ponova godina...

4hbmuw.png

V2tF2q2
[DOUBLEPOST=1546270394][/DOUBLEPOST]
Jas za ova ne mu veruvam 6000K evra ne cini popravka za mercdesot na grujo-zajko a ne pa za TSI motor-kola od 2009 i ponova godina...
Втората слика не ја отвара, кажува ерор воопшто не се гледа. А исто така во планот мие друга од кола нее VW ама е од Ц класа во седанска изведба, 1.5 атмосферски бензинец со 100 коња, атмосферците за разлика од турбо бензинците како се покажуваат? Додуша јас имам кола со атмосферец, ама е 1.8 и немам гаље, ама оваа со 1.5 ме загрижува. Дајте мислења.

Најдобар сервис у Скопје за VW? Да се мафнам од кај преварантине порше македонија...

Најдобар сервис у Скопје за VW? Да се мафнам од кај преварантине порше македонија...
Колевски на излез од Скопје,има едни доктори Саше се вика главниот под бензинската топ трејд кај PSS и еден има Кисела вода према Припор
Дарко.Сите овие ти се ептен солидни мајстори[DOUBLEPOST=1547742316][/DOUBLEPOST]И Старт во Демир Капија,и тие се безобразно добри

Здраво. Се работи за голф 4, произведен 03.1999. Кога ќе го отклучам, задната десна врата не се отвора, се уште како да е заклучена. Морав пак да го заклучам, па да го отклучам за да се отвори. Што би можело да е проблем?

Здраво. Се работи за голф 4, произведен 03.1999. Кога ќе го отклучам, задната десна врата не се отвора, се уште како да е заклучена. Морав пак да го заклучам, па да го отклучам за да се отвори. Што би можело да е проблем?

И брат ми го има истиот проблем и го однесе во сервис Дог Секјурити и го поправаше

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Здраво познавачи на VW , ако може препорака помеѓу Поло и Голф4 , што е поисплатливо поекономично... преку аутоскаут барам автомобил бензинец до 1500еу .. има бааги Поло и Голф4 навидум зачувани... благодарам.

Здраво познавачи на VW , ако може препорака помеѓу Поло и Голф4 , што е поисплатливо поекономично... преку аутоскаут барам автомобил бензинец до 1500еу .. има бааги Поло и Голф4 навидум зачувани... благодарам.
4ката далеку подобар избор според мене,само немој 1.4 ,гледај од 1.6 па нагоре.Полото некако премало.И види дали исполнува услови за увоз,сега мислам е еуро 5 минимум.

4ката далеку подобар избор според мене,само немој 1.4 ,гледај од 1.6 па нагоре.Полото некако премало.И види дали исполнува услови за увоз,сега мислам е еуро 5 минимум.
1.6 многу поголема потрошувачка некако..10 градска :eek: ... Инаку не ми е за увоз.. за во Италија нешто за на работа да ме носи , а да не е дизел .... 1.4 моторот е понеиздржлив или ? ти благодарам за советите.

1.6 многу поголема потрошувачка некако..10 градска :eek: ... Инаку не ми е за увоз.. за во Италија нешто за на работа да ме носи , а да не е дизел .... 1.4 моторот е понеиздржлив или ? ти благодарам за советите.
Дихтунг на глава страда зашто кубикажата е мала за тон и 200 кила ,може да се деси тој 1.6 и помалку да ти троши зашто полесно ке се движи,помалку гас ке стискаш за да се движиш.Ако си случајно околина Удине имам механичар Италијанец роднина да ти помогне у изборот,да не заглавиш да одбереш бомба на тркала :)

u vozenje mi svetna check indikatorot i pocna da trese kolata i da ne vleze sto moze da e se raboti za polo benzin 14 mpi 2000 g.

Mislenje za VW Polo 1.4 tdi 75 ks ,dali cini motorot ,ima li problemi i slicno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom