И, има инструкции како да се гледа ова?Јас го симнав овај торент ама уште не ми е гледан. Видеото трае 5 ч и 12 минути.
Black Mirror - Bandersnatch (2018) WEBRip x264 - MovieGlide [All Endings Included]
Фала, ама немам живци пак да почнувам од почеток. Ќе си чекам подобри епизодиKje ja gledam pak.
@GavolRulz ako sakas pass da ja izgledas na netflix?
Како знаеш дека не е добра кога не си ни гледал како што треба?Фала, ама немам живци пак да почнувам од почеток. Ќе си чекам подобри епизоди
Тоа што го гледав не беше добро.Како знаеш дека не е добра кога не си ни гледал како што треба?
Вреди да отвориш нов акаунт на Нетфликс. Имаш 30 дена за проба.[DOUBLEPOST=1546249935][/DOUBLEPOST]Добро, еве на коди да ја најдам или на торент ќе има таква опција како што читав по интернетов?
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
https://www.forbes.com/sites/insertcoin/2018/12/30/so-can-you-actually-win-black-mirrors-bandersnatch-with-a-good-ending/#651d33225afeБез оглед што и да изберете, крајот е секаде негативен за Стефан.
Иначе, какво задирање во суштината на нашето постоење и животи е целава епизода, пред се моментите каде што праат трип со жолтиот и овој објаснува за Пек Мен.
Дали сме ние под контрола на нашите животи, дали воопшто постои слободната волја, дали уствари сите ние сме пек мен заглавени у "игра" ?
Од вчера го гледав 3 пати... перфекција.
Знам. Ама ја потрошив ја пробата пред годинаВреди да отвориш нов акаунт на Нетфликс. Имаш 30 дена за проба.
брат не ме заебавај ако ова немаше јака поента ја незнам што има, епизодава ти праи да се осеќаш толку ситен и минорен што незнаеш дали овој живот што го живееш е реален или не, дали имаш слободна волја воопшто, и колку разните избори што ги праиш у животот ти влијаат на неколку исходи. Покрај тоа, како и секоја епизода - блек мирор те јебе у здрав памет и ти укажува дека нештата за кои што секојдневно се замараш се минорни.Najverojatno kako knigata, za toj i toj izbor prodolzi od taa i taa strana t.e prodolzi od taa i taa minuta.
Ja go imav na anon krajot, se vrativ u vozot i umrev kaj psihijatarkata. Posle me vrakjase celo vreme ama odbivav da go ubijam tatkoto se do samiot kraj koga sakav da vidam so ke bide. Kill bill action netflix i objasnuvanjeto so e netflix mi bese veke epten epten meta i me izvadi od film.
Moja greska e sto ne otidov end creditas posle prviot kraj, tuku birav novi raboti pocnuvajki od koga e sam u sobata.
Nejse... Poise od prolazna. Mnogu jako mi pocna ama ne mi poentirase jako ko so znae black mirror.
3.5/5
Kje ja gledam pak.
@GavolRulz ako sakas pass da ja izgledas na netflix?
Изиграј ја Brothers a Tale of Two Sons.брат не ме заебавај ако ова немаше јака поента ја незнам што има, епизодава ти праи да се осеќаш толку ситен и минорен што незнаеш дали овој живот што го живееш е реален или не, дали имаш слободна волја воопшто, и колку разните избори што ги праиш у животот ти влијаат на неколку исходи. Покрај тоа, како и секоја епизода - блек мирор те јебе у здрав памет и ти укажува дека нештата за кои што секојдневно се замараш се минорни.
Може ти се свиѓа, може не, ама дека нема поента е малце тапа да кажеш. Можеби една од подлабоките и филозофски/егзистенцијалистички потемелни епизоди на блек мирор.
Целата епизода е мајндфак, и мислам дека дефинитивно заслужува повеќе од 3.5, без оглед колку и да ти е субјективна анализата. Барем 4.3, според мене, и не го зборам ова дека само ради тоа што е Блек мирор, и не сум од оние луѓе што свршаваат на било што, само пошто е labelled како Black mirror.
не играм.Изиграј ја Brothers a Tale of Two Sons.
ти губиш.не играм.