Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И, има инструкции како да се гледа ова?Јас го симнав овај торент ама уште не ми е гледан. Видеото трае 5 ч и 12 минути.
Black Mirror - Bandersnatch (2018) WEBRip x264 - MovieGlide [All Endings Included]

Фала, ама немам живци пак да почнувам од почеток. Ќе си чекам подобри епизодиKje ja gledam pak.
@GavolRulz ako sakas pass da ja izgledas na netflix?

Како знаеш дека не е добра кога не си ни гледал како што треба?Фала, ама немам живци пак да почнувам од почеток. Ќе си чекам подобри епизоди![]()
Тоа што го гледав не беше добро.Како знаеш дека не е добра кога не си ни гледал како што треба?
Вреди да отвориш нов акаунт на Нетфликс. Имаш 30 дена за проба.[DOUBLEPOST=1546249935][/DOUBLEPOST]Добро, еве на коди да ја најдам или на торент ќе има таква опција како што читав по интернетов?
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
https://www.forbes.com/sites/insert...bandersnatch-with-a-good-ending/#651d33225afeБез оглед што и да изберете, крајот е секаде негативен за Стефан.
Иначе, какво задирање во суштината на нашето постоење и животи е целава епизода, пред се моментите каде што праат трип со жолтиот и овој објаснува за Пек Мен.
Дали сме ние под контрола на нашите животи, дали воопшто постои слободната волја, дали уствари сите ние сме пек мен заглавени у "игра" ?
Од вчера го гледав 3 пати... перфекција.
Знам. Ама ја потрошив ја пробата пред година [emoji16]Вреди да отвориш нов акаунт на Нетфликс. Имаш 30 дена за проба.
Najverojatno kako knigata, za toj i toj izbor prodolzi od taa i taa strana t.e prodolzi od taa i taa minuta.
Ja go imav na anon krajot, se vrativ u vozot i umrev kaj psihijatarkata. Posle me vrakjase celo vreme ama odbivav da go ubijam tatkoto se do samiot kraj koga sakav da vidam so ke bide. Kill bill action netflix i objasnuvanjeto so e netflix mi bese veke epten epten meta i me izvadi od film.
Moja greska e sto ne otidov end creditas posle prviot kraj, tuku birav novi raboti pocnuvajki od koga e sam u sobata.
Nejse... Poise od prolazna. Mnogu jako mi pocna ama ne mi poentirase jako ko so znae black mirror.
3.5/5
Kje ja gledam pak.
@GavolRulz ako sakas pass da ja izgledas na netflix?
Изиграј ја Brothers a Tale of Two Sons.брат не ме заебавај ако ова немаше јака поента ја незнам што има, епизодава ти праи да се осеќаш толку ситен и минорен што незнаеш дали овој живот што го живееш е реален или не, дали имаш слободна волја воопшто, и колку разните избори што ги праиш у животот ти влијаат на неколку исходи. Покрај тоа, како и секоја епизода - блек мирор те јебе у здрав памет и ти укажува дека нештата за кои што секојдневно се замараш се минорни.
Може ти се свиѓа, може не, ама дека нема поента е малце тапа да кажеш. Можеби една од подлабоките и филозофски/егзистенцијалистички потемелни епизоди на блек мирор.
Целата епизода е мајндфак, и мислам дека дефинитивно заслужува повеќе од 3.5, без оглед колку и да ти е субјективна анализата. Барем 4.3, според мене, и не го зборам ова дека само ради тоа што е Блек мирор, и не сум од оние луѓе што свршаваат на било што, само пошто е labelled како Black mirror.
Изиграј ја Brothers a Tale of Two Sons.
ти губиш.не играм.