- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.930
- Поени од реакции
- 116.370
Леле ако му ја залепам една на ова морковот, дај нека идат Барнли у рагби лига да играат ти ебам тоа селската екипа.
А после?Прв за летање е на Барнли тренерот, максимум две три кола му давам.
Sent from my iPhone using Tapatalk
На топка одеше, немаше намера да прави фаул.pa zasto sprecuva cist gol, toa po avtomatizam treba da e crven sekogas, e sea mozno e u anglija da smenile ako dava penal, da ne dade direkten crven sto e glupo malku.
Ne znam sto ti e cudno, imas gif, jasno se gleda deka e cist start na noga sto po avtomatizam treba da e i penal i crven bidejki morata ocigledno e vo bolja sansa i od penal tuka.
е за после ќе видиме, Мурињо не е сигурноА после?
Не знаеш како работат медиумите у Англија,да го објавеа ова на почеток на сезона тоест пред сезона кога и се десило ова излеа немаше да биде бум и нема да има толкав магнет на читатели медиумот.А нормално сега Арсенал једина екипа со 20 утакмици без пораз,и баш у четвртокот им стига информација за ова и го објавуваат ма немој молим ти сеЗашто никој не коментира за скандалот што го извадија денеска The Sun за играчите на Арсенал?
Таман кога сите почнаа да ги фалат, ова им се дешава. Утре ќе се случи најАрсеналовската работа и после серија од одлични резултати ќе изгубат од Хадерсфилд.
Срамота е ова, Гуендузи детето во несвест падна на клипот. Озил толку што проповедаше религија се дрогира ко да нема утре.
Рашфорд многу крвнички му влезе се виде одма
Ja мислев свитка зглоб...
Да не се повреди сам Холдинг ?Рашфорд многу крвнички му влезе се виде одма
Не му влезе Рашфорд со полна сила?Да не се повреди сам Холдинг ?