Premier League - Season 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.
Зш вртена, беше тренер на тимот за кој навивам, доволно го познавам какво копиле е. :) Реално сите сме свесни дека мора да се појача Јунајтед, и верувам дека ќе биде така, а сигурен сум на Мурџо му одговара да не е фаворит зашо увек кај и да бил тренер пробува да го симне притисокот од играчите на било каков начин, а ова со Пул и Сити му доаѓа како кец на десетка.

Од тоа копиле во Интер до ова сега има огромна разлика. Хајпот не е воопшто кај Ливерпул и Сити. Под дифолт се разбира од Јунајтед дека се очекува да освојат титула т.е. ако не освојат, сезоната се смета за неуспешна. На Мурињо е дали ќе купува или не. Мене барем од ова до сега ми повеќе ми мириса на сезоната со Челзи кога беше 10ти и доби отказ, него на таа во Интер.

Од тоа копиле во Интер до ова сега има огромна разлика. Хајпот не е воопшто кај Ливерпул и Сити. Под дифолт се разбира од Јунајтед дека се очекува да освојат титула т.е. ако не освојат, сезоната се смета за неуспешна. На Мурињо е дали ќе купува или не. Мене барем од ова до сега ми повеќе ми мириса на сезоната со Челзи кога беше 10ти и доби отказ, него на таа во Интер.
Како жити се ти мириса дека Јунајтед ќе биде 10ти? :D

Па би било чудно ако не му пукне нешто во третата сезона :D

Не може да тепаш 1-0 со Смолинг и Џонс како опции во одбраната а со оглед на тоа дека Баји мака мачи со повредите и првотимци. Тоа може со стопери како Фердинанд, Видиќ, Карваљо, Тери, Лусио, Самуел итн.

Како бе не е хајпот кај Ливерпул и Сити? Па глеј што све купи Ливерпул летово, а Јунајтед само Фред до сега. Секако дека хајпот ќе е кај нив и први ќе бидат на тапет кај медиумите. Нормално, и Мурџо ќе си биде ама ти викам сега за сега во сенка е на Ливерпул и Сити, а тоа него му одговара.

Од Јунајтед секоја година се очекува да освои ПЛ и така и треба да биде, можностите се друга работа ама ни јас не се согласувам дека кај Сити и Ливерпул не бил хајпот. Ливерпул си ги пополнија сите дупки за кои се пишуваше дека им фалат а Сити си го купија Марез на и онака одлично скоцканата екипа кој ќе го одмара КДБ како плеј.[DOUBLEPOST=1532175417][/DOUBLEPOST]@Chazzspaz другар во смешни слики ставај вакви слики

Последно уредено:
Сити ќе си измеље пак и уште у фебруар ќе се одделат за титула ко едини контендери. Рестото ќе остане боранија што ќе губи од некој што завршил четврт у Шпанија или гнасна жабарска екипа.

Види го Чемпионс плива у пари чим со сите се клади, дај некој динар отвори нова лига на сокер менаџер.:D
Не ти требаат пари за да се кладиш дека Јунајтед ќе заврши пред Ливерпул. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom