Premier League - Season 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.
Не верувам. Марез има подобар финиш, подобра прегледност, и е подобар пасер и дриблер. Чисто се сомневам дека Стерлинг ке ја повтори ланската сезона. По мое, ке игра уште оваа сезона во Сити, и ако го залепат на клупа, ке си бега од наредната.

Ако се покаже Марез, Стерлинг ќе биде продаден следната сезона. Па и уште барал поголема плата...
Камо среќа и ние да ги исфрлевме неспособните како Пеп лани во еден ден што испрати 5-6 души.

Стерлинг е од оние типови што треба да земеш едно сукало и да го тепаш додека не се посере од болки. Ем шуто ем боде, му ебам тоа преценетиот циган скапан.

Обамејанг преактивен е на социјалниве мрежи,башка што споделува и ретвитнува твитови од фанови ама и ептен позитивна личност е :D
Е сеа колку му штети тоа он си знае ама не верувам,добива само на симпатии од фановите.
upload_2018-7-20_23-20-10.png

:eek:

Dij4Gl5X0AMKwjF.jpg:large

Сеа баш со ПеА зборевме на ФБ, мое мислење е дека копитото Мурџо баш во овие околности може да се докопа до титула, старо копиле е тоа, сега хајпот е околу Ливерпул и Сити, Јунајтед сите ги ставаат во заден план и ги потценуваат, нема да ме чуди 100 утакмици да тепа 1-0 и од инат да земе титула. :D

Сеа баш со ПеА зборевме на ФБ, мое мислење е дека копитото Мурџо баш во овие околности може да се докопа до титула, старо копиле е тоа, сега хајпот е околу Ливерпул и Сити, Јунајтед сите ги ставаат во заден план и ги потценуваат, нема да ме чуди 100 утакмици да тепа 1-0 и од инат да земе титула. :D

Ако со овој тим се докопа до титула, цела година у дрес на Сити ке шетам.

Премногу претерувате со Ливерпул. Нема ништо појака екипа од Јунајтед, во ниту еден дел од теренот.

Нападот на Јунајтед со Мата и Лингард на десно крило не може да се мери во никој случај со тројката на Пул која е уиграна и функционира беспрекорно. За средниот ред е дискутабилно иако сметам дека Јунајтед е подобар за нијанси таму.
Одбраните со новите засилувања (Ванд Дајк и Алисон) таа на Пул ми стои поскоцкана.

Еј ама ни ја пушти вртена сеа :)

Еј ама ни ја пушти вртена сеа :)
Зш вртена, беше тренер на тимот за кој навивам, доволно го познавам какво копиле е. :) Реално сите сме свесни дека мора да се појача Јунајтед, и верувам дека ќе биде така, а сигурен сум на Мурџо му одговара да не е фаворит зашо увек кај и да бил тренер пробува да го симне притисокот од играчите на било каков начин, а ова со Пул и Сити му доаѓа како кец на десетка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom