НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа Лу не прател, кај него е грешката што не истрчал одма да бара после скокот смит

Сега би требало за атер на публиката и перенје повеќе кеш, да им пуштат една на домашен терен. Не знам, можеби вреди сега на Кливленд да се стават пари, но не на победа, да го покријат основниот хендикеп кој ќе биде околу 6.5/7.5 -дома, изгледа реално.

Сега би требало за атер на публиката и перенје повеќе кеш, да им пуштат една на домашен терен. Не знам, можеби вреди сега на Кливленд да се стават пари, но не на победа, да го покријат основниот хендикеп кој ќе биде околу 6.5/7.5 -дома, изгледа реално.
Не верувам, тоа може во посиромашни земји, нба има премногу пари нема зошто местенки.

И јас мислам дека една ќе изгуби ГСВ само и само за прославата да им биде на домашен терен.

Samo jas li sum lud ovde sto misli deka Cavs ke gi zemat dvete doma :icon_lol:
За третава и ја мислам дека ќе ја земат, и тоа баш имам чувство дека ЏР ќе биде Х факторот покрај Леброн :D
Може да забораи еден ден да се напуши и да сврзе 3,4 тројки.
Е сеа двете да ги земат мн мали се шансите. Континуитет за овие дрва е невозможна мисија :)

Lebron vecer pak ke im ubaci, 50,60 kosa, dali toa ke bide dovolno ke vidimo

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

за еден чешит, победа на ГСВ на гостински терен ;)

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom