НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку едноставна стратегија држат ГСВ. Double-team на Леброн, и да подаде на слободен соиграч, кои се шансите да погоди... Тажно. :)

Овој коментаторов и евролига кога има е забава за гледање, посебно Љуљ кога ќе даде трица Љу љуљ љуљ љуљ :pos:
Поинтересен е од тие двајцата барем што го дркаат на ЛеБрон, едниот од нив 5 пати кажа дека Брон не бил глумец, никогаш не би глумел повреда на утакмиците со Бостон и ГСВ :ROFLMAO:

Кари печен е за финалс МВП (y)

Утакмицата беше вистинска слика меѓу двата тима, очекував дека ќе ги згазат сега со 20тина разлика, првата некако се држеја и незнам како не победија Кавси, небитно и да ја тепаја овие вонземјаните можеја следните 4 одма да ги добијат...
Машини се ГСВ, сам Леброн неможи ништо против 4 ѕвезди од другата страна, нема ниту тренер ниту играчи, Џеј Ар 1-4 за три, 1-5 за два, две асистенции и еден скок, се тоа за 31 минута на паркет :pos::pos: Спаваш ли мирно НБА финале ? Каква незналица Боже.... Овај и во КК Работнички да оди многу му е, треба тој да плаќа да игра таму.... врвот беше МВП ко му скандираа за слободното и тоа го промаши :D
Ме нервираше Бронот со тие протестите кон судиите, а за сите беше во криво, незнам само шо бараше на контрата кога се судрија меѓу себе Клеј со Кари и имаше мал контакт над Леброн овај протестира небаре неспортски фал е......
Мислам и следните две во Кавс ќе го добијат Голден Стејт, то е то 4:0 завршва финалето или максимум 4:1

Mene samo ne mi e jasno edna rabota, koga gledash deka na nikoj ne mu ide, zoshto ne gi stavi barem Hood ili Osman da poigraat 15 20 minuti?! Ne vikam deka kojznae shto ke izigraat ama sigurno ke bidat pokorisni od debilot JR ..

Утакмицата беше вистинска слика меѓу двата тима, очекував дека ќе ги згазат сега со 20тина разлика, првата некако се држеја и незнам како не победија Кавси, небитно и да ја тепаја овие вонземјаните можеја следните 4 одма да ги добијат...
Машини се ГСВ, сам Леброн неможи ништо против 4 ѕвезди од другата страна, нема ниту тренер ниту играчи, Џеј Ар 1-4 за три, 1-5 за два, две асистенции и еден скок, се тоа за 31 минута на паркет :pos::pos: Спаваш ли мирно НБА финале ? Каква незналица Боже.... Овај и во КК Работнички да оди многу му е, треба тој да плаќа да игра таму.... врвот беше МВП ко му скандираа за слободното и тоа го промаши :D
Ме нервираше Бронот со тие протестите кон судиите, а за сите беше во криво, незнам само шо бараше на контрата кога се судрија меѓу себе Клеј со Кари и имаше мал контакт над Леброн овај протестира небаре неспортски фал е......
Мислам и следните две во Кавс ќе го добијат Голден Стејт, то е то 4:0 завршва финалето или максимум 4:1

Snosti imase nekoi smesni fauli vo korist na GSW, ne mozes da go negiras toa. So pravo se bunese James, duri i komentatorite se cudea kako mozat sudiite da pravat takvi greski.

James во хјустон ако отиде можеби ќе им спречат доминација

James во хјустон ако отиде можеби ќе им спречат доминација

Можеби? Поприлично сум сигурен дека ќе бидат подобри, не многу но ќе бидат. Сепак не е исто да е сам на 3ка Харден и ЈР. Исто и за под кош важи. :icon_lol:

ke bide isto kako so Okc situacija, trojca igraci sto ja sakaat topkata u svoi race. Ednakvo
na samoubistvo protiv tim kako Gsw ili Spurs.. philly ke mu bide najprikladna destinacija

ke bide isto kako so Okc situacija, trojca igraci sto ja sakaat topkata u svoi race. Ednakvo
na samoubistvo protiv tim kako Gsw ili Spurs.. philly ke mu bide najprikladna destinacija

Исто како што и на Харден и КП ќе му требаја 2 топки. Нема врска то пак ќе се снајдат одењето во Филаделфија ќе биде многу лошо.

pa izolacii igraat houston, nikakov ball movement nema

Епа или хјустон или бејзбол нека поигра една година, он да се мачи други к да ги боли не е ферски.

34338164_1752950318074619_994028906023485440_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom