НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Лејкерс не е никаку од 0, и со ПГ и моменталниов ростер на Лејкерс ќе има 3 пати појак тим од моменталниов на Кливленд.
Сеедно, дај боже да не дојде во Лејкерс.

Лејкерс не е никаку од 0, и со ПГ и моменталниов ростер на Лејкерс ќе има 3 пати појак тим од моменталниов на Кливленд.
Сеедно, дај боже да не дојде во Лејкерс.

Како не е? Сигурно ќе има 3 пати појак жими миле.. Со кој ќе игра? Со ПЏ кој во шутка 2-16 тројки во ПО? Хјустон му е мајката 99% шампиони ќе бидат.

Молам бога во Хјустон да појде.Таман ќе игра со олстар играчи и на запад.Па ќе видеме дали менувало тоа што е на исток цел живот,и дали му менува слабиот тим како што го правдате константно.
Само да не биде ''овај Харден 3 од 15 има,тиквар не виден е'', ''инвалиди сите,тимов немаше ПО да фати без кралот''

Како не е? Сигурно ќе има 3 пати појак жими миле.. Со кој ќе игра? Со ПЏ кој во шутка 2-16 тројки во ПО? Хјустон му е мајката 99% шампиони ќе бидат.
Не реков дека би освоиле, реков дека моменталните играчи на Лејкерс позиција по позиција се далеку подобри од моменталните на Кливленд (без Леброн). Единствено Лав и Рендл се тука некаде, ма да Рендл во рекет е Шек за Лав, Лав се шутот од полудистанца и 3ка е подобар, ама како напредна Рендл минатава сезона, и допрва ќе напредува..

Mene mi izgleda kako da pobrzo ke se vrati vo Miami odkolku da odi vo Houston/Fila.

Нема мадина на запад да замине.Вака ќе си игра во истоков и ќе дркате на 120то финале.Оти на запад ќе биде само обичен играч со просек од 30ппг,кој што испаднал во конференциско финале.

Auuuu potegov na lebron, bato bavca svaka cas

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Dobro de taka deluvase na pocetok, usra 2/3 napadi po red :icon_lol:
Znam deka ima 13ce veke

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom