Добро, што гледав?
Машка Xena Warrior Princess. Мунгусот само машки филмови предложува овде, се знаеше дека нема да ми се свиѓа овој, не сум ни блиску до таргет групата кон која што цели. Мунгус, многу неатрактивен филм, ќе признаам дека многу ми беше тешко да го изгледам, не само ради плотот, ами и должината од 2+ саати. Само да им кажам на моите fellow суперхеројски фанови, дека за 40тина години вака исто ќе изгледаат најголем дел од акциите што се снимаат сега, за жал. Ма кои 40 години бе, Expendables и сега вака изгледаат, ама тие се флопови океј, овој се надевам не бил флоп на времето и бил хит, инаку НЕ ЗНАМ ЗОШТО ГО ГЛЕДАВ! Шо да кажам не знам, единствен silver lining за да му се најде интересен филмов на женско e да го глеа како live action Disney филм кај што извесен набилдан peasant оди да спасува принцеза од лошиот чичко Дарт Вејдер. Хаааа! И пезантот Хан Соло ја спасуваше принцезата Леа од Дарт Вједер. Океј I can see the resemblance here!
Стар Ворс за сиромашни.
5/10
Инаку имам во моментов мал технички проблем, кој претендира да стане голем, и ако стане голем ќе мора друг филм да гледаме, ама fret not, не ми се случува прв пат ова. Во секој случај ќе имаме delay, најрано ноќва, а најкасно утре изутрина ќе го знаеме филмот што ќе го глеаме следниве две недели. Сигурна сум дека закаснување од 1 ден нема никому да му направи проблем,така што
@Anon немој да бичаш, не си мало дете.