Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
И мене ми е симпатична.

Види го джимеи... :D

saoirse-ronan-0056.jpg

Saoirse-Ronan-Facts.jpg

saoirse-ronan-palm-springs-international-film-festival-awards-gala-portrait-studio-3.jpg

Требаше да ја гуглам
180px-Saoirse_Ronan_2011.jpg

Па кај да најдеш истомисленик бе Маја, фацава е ко редовно да плаќа персоналец во ујп.

Аман па ти, сите ги исплука, доволно е да кажеш дека не ти е убава. :D

Ете на @Џонтра Волта му е симпатична, си најдов истомисленик. Барем еден. :LOL:

Сирша била убава. Ко типац што сменил пол личи.

Али ај можда некој и на трансџендери се пали. :D

Сега чекам уште некој да се избаци дека онаа јапонкана/корејкана/кинескињана од Грејс Анатоми е убава и да ја затвориме темава за навек.

Grda e, realno, ama akcentot ja prai sexy.

Koa sme kaj teenage generacijata koi porasnaa, twilight pattison i steward se oporavija za site pari

Сега чекам уште некој да се избаци дека онаа јапонкана/корејкана/кинескињана од Грејс Анатоми е убава и да ја затвориме темава за навек.
Па да не не е убава? Баш е секси во униформата.

Koa sme kaj teenage generacijata koi porasnaa, twilight pattison i steward se oporavija za site pari
Аа, да, алал да ти е! За Патисон не знам, до душа, иако го фалеа за Good Time, ама не сум го гледал уште, ама Стјуард одамна сакав да пишам дека девојчево се оправа, само ми беше страв да не ме распнете. :confused:[DOUBLEPOST=1517683719][/DOUBLEPOST]
Фреди е ист случај ко Ронан, карактеристичен и добар талент уште од мал. Сега е префрлен во последно време на тв, претходно Bates motel, а сега The good doctor.
Немав поим кај е Фреди. Јас мислев дека е изгубен случај ко Меколи и Осмент, ама ете, сум згрешил. Инаку, да, како мал беше ѕвер!
1en6wd.jpg
[DOUBLEPOST=1517683847][/DOUBLEPOST]
И мене ми е симпатична.

Види го джимеи... :D

saoirse-ronan-0056.jpg

Saoirse-Ronan-Facts.jpg

saoirse-ronan-palm-springs-international-film-festival-awards-gala-portrait-studio-3.jpg
...
RONAN.jpg

screen-shot-2017-09-05-at-7-57-03-am.png

Последно уредено:
Еј дај бе што е ова, треба да има предупредување ама не 18+ него 30+. Каква грда фаца ууу.

Molly's game е одличен. Се познава дека филмот е на Соркин по маестралните реплики. Има некоја феминистичка шема како ги бира улогите Џесика бидејќи оваа улога ептен ме потсетува на онаа во Miss Sloane

На шести февруари во Кинотека на МКД ќе го даваат Happy End на Ханеке.

Сигурен сум дека ќе го најдете @Zlatikevichius таму спремен за реприза на филмот :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom