Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.147
Поени од реакции
16.082
Кога бил на психијатар му е кажано тоа, не е мое.
Може има човекот психопатски особини/карактеристики, али дека ќе биде сериски убиец, е едноставно глупо ваљда да се каже, па и од страна на психијатар. Што демек сега си ги задоволува тие тенденции со кечап во филмови? Не секој психо стига до точка на делување.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ментален е Тарантино бе, треба да си у главата малце настран да целата твоја филмска кариера односно сите филмови што си ги напраил да ти се меѓусебно поврзани, ниедна улога у негов филм не е за џабе. Скроз одлепен. Најбоље у свет. :D

https://www.facebook.com/isoliticinefili/videos/1690906950947636/

Еве ја сцената за која се жали госпоѓа `Ме знаат сите како Миа Валас`[DOUBLEPOST=1517855041][/DOUBLEPOST]Еве и некоја Азиа Аргенто, ќерка на Дарио Аргенто, се придружува во `честитките` од Ума Турман кон Тарантино. И оваа чичолинава се нашла повикана да каже свое мислење за Кил Бил случувањата од погоре.

Која си мори ти сестро да кажуваш закони ЖИТИ СВЕ? 0 познати филмови у кои си глумела. Не постоиш на филмска сцена.

Само Стенли Кјубрик за ваквите, 15.000 пати да повторуваш една сцена, ебате лиглите.

Последно уредено од модератор:
Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Еве и некоја Азиа Аргенто, ќерка на Дарио Аргенто, се придружува во `честитките` од Ума Турман кон Тарантино. И оваа чичолинава се нашла повикана да каже свое мислење за Кил Бил случувањата од погоре.

Која си мори ти сестро да кажуваш закони ЖИТИ СВЕ? 0 познати филмови у кои си глумела. Не постоиш на филмска сцена.

Само Стенли Кјубрик за ваквите, 15.000 пати да повторуваш една сцена, ебате лиглите.
А, Азија Арџенто. Дарио ја промовираше во некои свои подоцнежни, послаби филмови, каде што таа многу (слободно) позираше, а и глумеше по малку. Не сум и ја следел „кариерата“, но беше една од оние кои го кренаа гласот против Харви иако (за разлика од толку многу други) не беше баш сигурна дали и во која мера е злоупотребена. Наводно, мислела дека така се работи.

Колку што треба да се исчисти филмската и другите индустрии од разните сексуални предатори, педофили и силувачи, толку треба да се расчисти и со бројните ѕвезди кои секогаш се подготвени ама баш на се'. Секако, никогаш нема да дојде до тоа, ама добро е барем нечии маски да паднат.

Последно уредено:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.192
Поени од реакции
18.291
Може некој да предложи некоја заложничка драма или да ми даде листа од некаде да видам што немам гледано :D

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.931
Поени од реакции
42.650

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.077
Поени од реакции
45.935
the cloverfield paradox ko (mnogu) losa epizoda od black mirror.
Od nigde nikade netflix go zemaa, pustija trejler na superbowl-ot i posle istiot go pustija i filmot, deluva izbrzano mnogu ali netflix, a i 4kata ke izlaga isto godinava, ako dobro razbrav u Oktomvri.
Posle 10 cloverfield lane imav visoki ocekuvanja za tretiov del, a i mi se dopadna konceptot sto go imaa(t) za cloverfield univerzumot ali ko da i ebaa mater na franchizava so tretiot del, ne mi smeta idejata, naprotiv, into vakvi sranja sum, ali realizacijava bese mnogu losha, ko epizoda na flash, so efekti so gluma so sve, ko da gleav dc/marvel serija u pogled na efektite i glumata.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.400
Поени од реакции
25.253
Ne mozam da te zamislam koa ke si epten star. Sve novo imas ishejtano. :D
Izberi si nov avatar ajde. :D

pozdrav do @џимеј u slucaj ako uspeal da ja izvadi od glava
mnogu dobar film si gleal

Одамна го имав во компјутер и ај си реков ќе го изгледам. Одличен е, но за нијанса послаб од In the mood for love, ама очекувано, пошо вториов е врвот на филмската уметност. :D

п.с. Вечер ќе го гледам Dunkirk чисто од инает пошо ти си му дал многу мал рејтинг. А чим не ти се бендисал, големи се шансите мене да ми се свиѓа. :P

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

На врв Bottom