Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Се моли @Клипче да одговори на пораката во иМбокс, по можност со позитивен одговор

Колку ме кочи овај со Челзи, насобрал 300 играчи и оди играј ти, голем баг од играва.

55452.jpg

16-годишниот напаѓач Пиетро Пелегри од Џенова во Монако за околу 25 мил.евра
Без да барам уопште на играва....да погодам, Џими сто посто во сите лиги го има земено?

Без да барам уопште на играва....да погодам, Џими сто посто во сите лиги го има земено?

Хаха да, освен во ЛЕ каде што ми го продаде мене есента по договор шо имавме постигнато. :D

Уствари во ЛШ јас го купив прв, тој го имаше во ЛЕ и Ворлд, па се договоривме да му го продадам Пелегри во ЛШ пошо напуштав со Рома тогаш, а тој мене во ЛЕ ми го продаде. Така се договоривме. :icon_mrgr:

Џими него уште од забавиште го скаутираше, а вие тек сеа за него дознавате...
Иначе у промет има пуштено доста квалитетни младунци само Џими нема време за такви ствари. Така да засукајте рукави и кликајте оферс место да се жалите на багови.

Барам класа шпиц на позајмица. Тој што ќе ми даде шпиц 93+ кој ќе му го вратам после истекот на банот, ќе го добие ди марија за минималец по крајот на сезоната.
Ајде прифати не се прај на Тошо :D

Ме чекат утакмица за опстанок. :D

@Mad_Coko извади бод следно коло и добиваш играч :D

АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

ЦЕЛА ЛИГА ПОРАЗЕНА, ЦЕЛА ЛИГА НА КОЛЕНА :pusigo::pusigo::pusigo::pusigo:

РЕАЛ ШАМПИОООООООООООООООООООООООООООООООООННННННННННН

default.jpg

2017-08-16T230044Z_1_LYNXNPED7F1UO-OUSSP_RTROPTP_3_SPORTS-US-SOCCER-SPAIN-REA-FCB-SUPERCUP.JPG

Ќе дојде ли денот кога ќе го добијам тоа што е мое????:свиркам:

Back
На врв Bottom