JimmyFloydBottleBank
Rimtutituki
- Член од
- 29 ноември 2010
- Мислења
- 6.801
- Поени од реакции
- 8.600
Утепа ли се Боро.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Od tebe takvi smajlija i recenici ne ocekuvav...

Јас уште сум убеден дека кога излага противникот со втор тим, има поголема шанса да тепа. Така Клипче пола тим имаше сменето против мене пред неколку кола и ме тепаше. А и неколку пати претходно истото се случувало@VardarVoSrceto брату извини, јас те заебав во последно коло.
Али немаше смилса да излегувам со втор тим, за џабе сме ја играле цела сезона.
Дефинитивно среќа немаш.
Честито на освоената титула @Донев

ако излезам со 70 рејтинг играчи и гол разликата шо ја имаш ќе ја стопеше Интер.Јас уште сум убеден дека кога излага противникот со втор тим, има поголема шанса да тепа. Така Клипче пола тим имаше сменето против мене пред неколку кола и ме тепаше. А и неколку пати претходно истото се случувало![]()

Не бе тапа ќе беше така вака си е поинтересно. Next year is ours!@VardarVoSrceto брату извини, јас те заебав во последно коло.
Али немаше смилса да излегувам со втор тим, за џабе сме ја играле цела сезона.
Дефинитивно среќа немаш.
Честито на освоената титула @Донев
Од толку менаџери ти најде @Uli Hoeneß да го зезаш. Мене вака Ули следна сезона 6те бода му ги пуштам на Џими.Цел Мадрид е на нозе и излезен по улиците. Поради освојувањето и на купот оваа сезона, одекнува...
ДАБЛ ДАБЛ ДАБЛ, ДОНЕВ ХЕС ВОН Д ДАБЛ...ЕНД Д ШИТ ФРОМ МИЛАН ХЕС ВОН ФАК ОЛ АГЕН, ДОНЕВ ХЕС ВОН Д ДАБЛЛЛЛЛЛ (на шпански)
![]()
![]()