Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Шитка сеуште е еден од неколкуте зборови (со свиѓа, искача, боље.. итн) што и цел живот да останам во Скопје нема никогаш да ги искористам. :P

Денес е денот, вечер е вечерта која ќе ни го донесе шампионот за оваа сезона. А се зависи од Зенит, кој не е директно вмешан во трката за титула, но има можност да влијае доколку вечерва не изгуби од Интер, кој сезонава има помош од целата лига, заедно здружени против Реал.

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

ЦЕЛА ЛИГА ПОРАЗЕНА, ЦЕЛА ЛИГА НА КОЛЕНА :pusigo::pusigo::pusigo::pusigo:

РЕАЛ ШАМПИОООООООООООООООООООООООООООООООООННННННННННН

default.jpg

2017-08-16T230044Z_1_LYNXNPED7F1UO-OUSSP_RTROPTP_3_SPORTS-US-SOCCER-SPAIN-REA-FCB-SUPERCUP.JPG

Цел Мадрид е на нозе и излезен по улиците. Поради освојувањето и на купот оваа сезона, одекнува...

ДАБЛ ДАБЛ ДАБЛ, ДОНЕВ ХЕС ВОН Д ДАБЛ...ЕНД Д ШИТ ФРОМ МИЛАН ХЕС ВОН ФАК ОЛ АГЕН, ДОНЕВ ХЕС ВОН Д ДАБЛЛЛЛЛЛ (на шпански)

article-2638646-1E2FDB7D00000578-454_634x420.jpg

:oleee::oleee::oleee:

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

@VardarVoSrceto брату извини, јас те заебав во последно коло.:(
Али немаше смилса да излегувам со втор тим, за џабе сме ја играле цела сезона.
Дефинитивно среќа немаш.

Честито на освоената титула @Донев

Дефинитивно среќа немаш.

Јас уште сум убеден дека кога излага противникот со втор тим, има поголема шанса да тепа. Така Клипче пола тим имаше сменето против мене пред неколку кола и ме тепаше. А и неколку пати претходно истото се случувало :D

Јас уште сум убеден дека кога излага противникот со втор тим, има поголема шанса да тепа. Така Клипче пола тим имаше сменето против мене пред неколку кола и ме тепаше. А и неколку пати претходно истото се случувало :D
ако излезам со 70 рејтинг играчи и гол разликата шо ја имаш ќе ја стопеше Интер.:X3:

п.с Шо играч ќе даваш сега?:D

Дефинитивно среќа немаш.

Не бе тапа ќе беше така вака си е поинтересно. Next year is ours!

Да, следна година се изедначуваме со Барса со по три освоени титули :zloo:

Цел Мадрид е на нозе и излезен по улиците. Поради освојувањето и на купот оваа сезона, одекнува...

ДАБЛ ДАБЛ ДАБЛ, ДОНЕВ ХЕС ВОН Д ДАБЛ...ЕНД Д ШИТ ФРОМ МИЛАН ХЕС ВОН ФАК ОЛ АГЕН, ДОНЕВ ХЕС ВОН Д ДАБЛЛЛЛЛЛ (на шпански)

article-2638646-1E2FDB7D00000578-454_634x420.jpg

:oleee::oleee::oleee:

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:
Од толку менаџери ти најде @Uli Hoeneß да го зезаш. Мене вака Ули следна сезона 6те бода му ги пуштам на Џими.

Back
На врв Bottom