Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Loan Club: Real Madrid
хахахаха требаше оддамна да го префрлиме кај мене, чекавме трансфер банот да помине.. Ама си викам кога не ти текнува веќе, може и до крај на сезона да остане на позајмица, па да го префрлиме после.. :D

хахахаха требаше оддамна да го префрлиме кај мене, чекавме трансфер банот да помине.. Ама си викам кога не ти текнува веќе, може и до крај на сезона да остане на позајмица, па да го префрлиме после.. :D
Или да не го префрлиме :sneaky:

Барам класа шпиц на позајмица. Тој што ќе ми даде шпиц 93+ кој ќе му го вратам после истекот на банот, ќе го добие ди марија за минималец по крајот на сезоната.

Барам класа шпиц на позајмица. Тој што ќе ми даде шпиц 93+ кој ќе му го вратам после истекот на банот, ќе го добие ди марија за минималец по крајот на сезоната.

Карлос Бака (91) :cool:

Не мора Ди Марија, скромен сум јас. Семедо ќе ми го продадеш.

Roberttt LEWANDOWSKI? :D

Но... не го сакам Ди Марија :D

Ево ти га на

Обамејанг.

Тажниот босански дијамант Џеко со четврто ниво на загриженост доаѓа во Интер. Веруваме дека ќе го надополни долгото отсуство на фантастичниот Коста.

Андер Херера се враќа во Барселона. :cool: Одеднаш Барса стана конкурент за освојување на титулата.

Андер Херера се враќа во Барселона. :cool: Одеднаш Барса стана конкурент за освојување на титулата.
91 ќе оди максимум. И он и Марсијал. :P

Херера од друга страна 94. :icon_mrgr:

Suarez?

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Back
На врв Bottom