Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.553
- Поени од реакции
- 17.987
Spavas li mirno TIti Omejere
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
"Надежен" е, само 34 "лијета" има.Силвио Стиви Бој Жерар.![]()
плус со двајца голмани ала БоркоКаков криминал е Норвешка во одбрана, секој напад примаат гол, ги изгореа Хрвативе.
Каков криминал е Норвешка во одбрана, секој напад примаат гол, ги изгореа Хрвативе.
Истото требаше да го стори и Торко со Талески - ама егото не му дозволи!На кои дроги беа тие што не му дадоа МОТМ на Стевановиќ?14-15 одбрани имаше човекот. Како што си мислев, Штрлек му ги даде наградата и признанието.
@Tomasino Се лутиш пошто „топката (не) е во твои раце“?![]()
Јас дури мислам дека овие не се ни трудат да играат одбрана. Ги гледав и на утакмицата со Србија и таму беа истите како и денес, но тогаш имаа среќа што играа против екипа што е за 10 класи послаба од Хрватска па лесно поминаа. И со Франција првата утакмица примиле 32 гола. Некако ми делуваат на многу преценета репрезентација заедно со Германија т.е. репрезентација што со онаква игра може да победи само послаби од нив репрезентации, а кај секоја репрезентација што знае да постави игра имаат послаби резултати. До душа Хрватска и Франција според играчите во моментов се топ 3 репрезентации во свет и не е ништо трагично да се загуби од нив, но онаква игра на ура цело време барем на мене ич не ми се свиѓа.