Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ami Norveshka ja pobedi Svedska..Се гледа меѓусебен дуел, а не гол разлика, Хрватска изгубија од Шведска, според тоа да.
Хрватска -4 со Шведска +4 со НорвешкаAmi Norveshka ja pobedi Svedska..
=
А и не заслужваат мислам 1/2 финале, топло ладно играја цело време, заеби публика, домаќини, "требало да се во полуфинале" и незнам шо, имаат играчишта во репка, ама како да не го кажаја своето право лице, освен на воведните две кола со отепаните Србија и победата со Исланд, му следеше пораз од Шведска, па НАЈКРИМИНАЛНО изиграната утакмица со Белорусија, овде не заслужија победа, како само мајсторски изиграја белорусите, е од тука знаев дека тешко до висок пласман, незнам како ја тепаа така лесно Норвешка (очекував да го јадат од нив), ама баш тогаш Норвешка беа изгубени германци ! Ептен од грешка во грешка одеше секој напад Норвешка, плус голманите двата заедно и 4 одбрани дали имаја, катастрофа беа, тука хрватите напраја разлика и добија. На првиот нивни посериозен тест, одма паднаја....
Ja znesh pricinata zosho Svedska ne vleze + ama aj...Норвешка од кој стигна прими по 30 гола додека денес со Шведска играа како избудалени назад и топка не врвеше а Шведска има силен офанзивен потенцијал.....
Проблемот е тоа што во ракометот нема никаков ред,после вакви резултати нема да ме чуди и Шпанија да ја исплеска Франција....