Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Продаваат карти пакет за двете утакмици. Нормално дека салата и вечер ќе има празни места, кога ќе си заминат навивачите на Франција и Шведска по утакмицава...Да беше у некоја Скандинавска земја или Немачка ќе беше фул. Шта речи не ја напунија ни пред два дена кога играа со Белорусија.Не личи светско првенство, а у сала 20 души.
Тука се гледа колку не ги интересира ракомет. Имаш карти за дерби меѓу шведска и франција и не одиш да гледаш. Во Германија уште сега ќе беше фул.Продаваат карти пакет за двете утакмици. Нормално дека салата и вечер ќе има празни места, кога ќе си заминат навивачите на Франција и Шведска по утакмицава...
Да, затоа што сите имаат време и желба, да бидат по 5 саати на ракометТука се гледа колку не ги интересира ракомет. Имаш карти за дерби меѓу шведска и франција и не одиш да гледаш. Во Германија уште сега ќе беше фул.
Добро, ако на хрватите им се скапи картите, што да кажат македонците? Јас стварно не ги разбирам луѓето што се жалат на скапи карти, а имаат дупло ако не и повеќе пати подобар стандард од македонскиот. 40 евра за две утакмици е сосема океј, поготово ако е европско првенство и се игра буквално кај тебе у двор. Да се играше у Македонија, 25-30 евра за дневна карта ќе беше сосема океј. За вакви работи се тргаат пари на страна според мене , а не ако ти остане нешто па да одиш да гледаш.Читав на хрватски форум, се жалеа на високите цени на картите и организираноста на првентсвото. Требало да се игра оваа група во Сплит/Вараждин, а онаа нашата во Загреб бидејќи преголем бил капацитетот на салата во Загреб што е правопропорционално со барањата на карти од Македонци, Словенци, Германци. Едноставно капацитетот во Вараждин не бил доволен, а од друга страна во Загреб салата зјапа полупразна, па дури и на мечот Хрватска - Белорусија бил таков случај. Нешто слично на она што ни се случи со Вардар во Лига Европа.
Германците имаат време ама затоа работливиот народ на хрватска нема време. Не ме јеби. Загреб ти е нешто налик на Скопје. Антиспортисти и бркачи на трендови.Да, затоа што сите имаат време и желба, да бидат по 5 саати на ракомет![]()