Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Челси е полош за 7 бода (веројатно, пошто од лани најдов табела после 20то коло, сме имале 49, сеа после 21 кола иаме). Но, да не заборавиме дека лани не игравме ЛШ, оваа година игравме. И тоа порази од Барнли, Палас, Вест Хем. И да сме ги имале тие 7 бода, пак ќе бевме зад Сити, кои верувам ќе тепаат утре и ќе имаат 16 бода повеќе (да ги имавме поените од лани, ќе беа 9, пак голема предност). Делумно е проблемот што Челси потфрли во претходно споменатите натпревари, но Сити има околу 15 поени повеќе од лани).
Од друга страна, Јунајтед има 4 бода повеќе после 21 утакмица отколку прошлата сезона.

Заклучоците во однос на влијание на одреден индивидуалец донесете ги сами.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Не. Моето мислење е дека добро им се вклопи затоа што им фалеше таков играч во средина. Без Матич сигурно ќе беа полоши сезонава. Добар трансфер.
Ова е спротивно од сето тоа што го пишуваше изминативе месеци.
Јас сфаќам дека фан базата на Јунајтед уопште не е цвеќе за мирисање кога станува збор за нов играч,трансфер и го преценуваат секогаш и е океј да зезаш,но финтата кај тебе е што не се зафркаваш,туку тресеш зелени во секој пост.Барем Џони(џонка не се лути брат) кога тресе глупости знае и да не насмее,а ти ни тоа.Работи на тоа. :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Каква е состојбата на Лукаку ?
Мурињо во интервјуто рече дека не знае точно, ама најверојатно нема да може да рачуна на него за наредните два натпревари. Во секој случај не било толку лошо колку што изгледаше.
Ова е спротивно од сето тоа што го пишуваше изминативе месеци.
Јас сфаќам дека фан базата на Јунајтед уопште не е цвеќе за мирисање кога станува збор за нов играч,трансфер и го преценуваат секогаш и е океј да зезаш,но финтата кај тебе е што не се зафркаваш,туку тресеш зелени во секој пост.Барем Џони(џонка не се лути брат) кога тресе глупости знае и да не насмее,а ти ни тоа.Работи на тоа. :)
Фан базата на Јунајтед е најинтересна за провоцирање. Затоа и ако си приметил ги немам Арсенал ставено во уста подолго време, иако најмногу си се сакавме порано :D
Досегашното искуство покажа дека колку поголема глупост ќе им пишеш за да ги испровоцираш, толку подобро делува. Провокациите се за баш да ги испровоцираат нив, а не да ги насмеат другите :X3:

Последно уредено:
Член од
14 април 2012
Мислења
32.966
Поени од реакции
67.749
Мурињо во интервјуто рече дека не знае точно, ама најверојатно нема да може да рачуна на него за наредните два натпревари. Во секој случај не било толку лошо колку што изгледаше.

Фан базата на Јунајтед е најинтересна за провоцирање. Затоа и ако си приметил ги немам Арсенал ставено во уста подолго време, иако најмногу си се сакавме порано :D
Досегашното искуство покажа дека колку поголема глупост ќе им пишеш за да ги испровоцираш, толку подобро делува. Провокациите се за баш да ги испровоцираат нив, а не да ги насмеат другите :X3:
Мора да признаам дека би сакал да продолжиш со "провокацииве" во кои испаѓаш не толку интелигентен.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Добро е, барем признаваш дека пишуваш глупости. :P
Не секогаш :D
Ама сум го пишал истово и претходно.

Само да кажам дека не мислам на последново за Матич, него за сите ефтини провокации кои секогаш успеваат. А за ова стварно не гледам што изгуби Челзи до сега со тоа што го пушти во Јунајтед, а не во Јуве. Ако ми каже некој која ќе беше разликата, ќе си признаам дека грешам.
Мора да признаам дека би сакал да продолжиш со "провокацииве" во кои испаѓаш не толку интелигентен.
Да знаеш колку ми е гајле како испаѓам, се додека предизвикуваат реакции и прават да ми е интересно овде.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.966
Поени од реакции
67.749
Битното е дека призна дека Матиќ е полн погодок за Јунајтед.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.943
Поени од реакции
116.458
Но, да не заборавиме дека лани не игравме ЛШ, оваа година игравме.
Како скечот од к-15, пошо ја тренираме бокс, ја не тренираме бокс. :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Битното е дека призна дека Матиќ е полн погодок за Јунајтед.
Не пишав дека е полн погодок, а и никогаш не сум пишал дека е лош трансфер и дека се зезнале што го земаа.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Која радост што е Челси конечно по 19 кола пред најголемото разочарување во историјата на спортот. :D
Зш така со Погба и Лукаку лагано земавте титула, од каде сега разочарување.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Сигурна ти е информацијата дека се само 4 бода подобри од лани после 21 коло? Ептен интересно ако е стварно така :D
Јунајтед до 20то коло лани имале 39 бода, во 21во коло изиграле нерешено = 40. Сега имаат 44.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom