За форумџиите кои беа на собиранката! И останатите кои некогаш биле на собиранка !

Статус
Затворена за нови мислења.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.983
Ех не се знаеме од пред недела две.

Јас со добар дел од кајганџиите се знам повеќе од 2 години. А има некои кои ги знам од претходно веќе цела деценија или слично.

И некои од форумџиите се гледаат секој втор ден :)

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
е па вака :)

Maca_mk- Супер девојка исто како што ја замислував дружељубива расположена зазабава секогаш, сака да запознава нови личности, така отворена личност.

VORTEX- Интересно бате, така исто дружељубиво, интересен е многу не очекував така да е толку добар си реков некој срамежлив е или така нешто :)

Acid- Исто интересен е не е толку препотентен како на форум, интересна личност, расположен за забава.

Mac- Добрео бате како шо го замислував не е некој фалбаџија или слично :)

Duffy i Mawecko- Супер деца одличен пар се :) така интересни се шо знам .

Мистичен- Сериозен така човек , добар е расположен за муабет , ми изгледа како вистински газда :) таква појава има :)

Точкест- Интересен е многу, интересна појава има, баш како шо го замислував е :) клабер дете расположен за забава и слично .

Ада- Crazy е многу :) не ја замислував така баш мислев дека е по озбилна личност :) сака да се дружи да шири познанства итн итн.

Спајдер- мислев дека е поголем, така детенце :) немам шо да кажам поќе :)

Влатко русин - и тој така интересен добар ама не го знаев многу пред тоа :)

Itn itn mozi propustiv nekoj ama drug pat ke dopisam za drugite

За битолчаните нема шо да кажвам веќе се знам со нив :) сегаде заедно по пат овде онде лудила луѓе најдобри се .

Поздрав до мафијата

Синдикат, Јове_БТ, Ангелче, Мона, Димитар, Crazy Poyol ( лудила бaте) Delux

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Па вака:
морам да казам прво за
Крајзи Појол него очекував како таков човек мислев дека е повеќе повлечен... али топ е
Биг Кис Топ цура
Јове_бт не го очекував да ми се избаци два метра можеби понизок малце иначе е топ за зезање
Ангелче... пуфличе... хехеххе
Синдикат него знаев од претходно мн само по постови
Димитар.. исто така не очекував да биде толку муабетчија хехеех
маца_мк незнам со да кажам не праев мн муабет со неа....
мона... интересна особа
па не ми текнувааат друго кој упознав.. ај ко ке ми текне ке писам пак хеехех

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
G e G o - читајќи го на форум мислев дека доколку седнам на маса со него дека ќе ми е досадно. Кога го запознав сфатив дека сум имала сосема погрешен впечаток. Нормален тип кој знае интересно да откачи и многу е интересен. Уживав кога ќе се погодеше да сме иста смена, кафето навистина ми беше слатко секогаш.
Геџо ме изненади пријатно на собиранките. Мислев дека е по одлепен тип (не на лош начин:))
Гего - многу по нормален него на форум

G e G o - Поприбран испадна него шо го знаев, иако си ја покажа лудата страна накратко. :)

Дечки ја ви се дубоко извињавам со ви скршив филм :)
Да геџо е нормален чоек

Па ај ке почнам од негде

Fortune - Прилилно друштвена личност со која мерак ми беше да си седнам и да си пијам кафе , да си помуабетиме и нормално ова ко ке немаше гужва на работа :)

Acid - Пред да го запознам мислев дека е кренат скопски пед*р ама напротив прилично бев изненаден ... марјан си е ептем кул и ок чоече :helou: Друштвен и расположен

Votkamixx - Знаев дека е одлепен ама и со него во живо се прави нормален муабет ... прв пат го видов пред околу една година со цела багра беа дојдени струга , пеер мислев дека си повисок :)

Mac - Прво нешо ко го видов и се изненадив беше неговата висина :) , Да не беше тој dota немаше да ја средам за на batlenet и следна прилика му должам пивце

kpbKENGUR - Бате ти ми остаде најубав впечаток од сите ... расположена и весела личност , полн со позитивна енергија и охрид добро се нажуркавме цела тајфа :vozbud:

Bada Bing - е од него очекував дека ке видам некој ептем одлепен чоек што ќе прави чуда на собиранката ама и тој како мене си испадна сосем нормален и ок дечко

mRnO - тој беше првиот ччен од кајгана шо го запознав ... се надевам дека следен пат нема да го заборајш клучот :) :) :)
Добар дечко и не е толкав дудлач како шо го прајте ... бетер е :smir:

deXterche - Струга е мала од извиѓење го знам , морам да казам мирно чоече и е од типот ... сад га видиш и дур да трепниш факат некоја кривина :)

mr_wicket - Со него си го имам муабетот по мсн од одамна ... тешки муабети на мсн се паднати :) , друштвен дечко и според мене махер за дудлање ;) ( во позитивна смисла )

Точкест - Ја и гоце бевме карате напраени ко се запознавме ама памтам дека ми вети ко ќе положел ќе дојдел Струга :) еве уште го чекам на пиво

PSYtisfaction и гижо - не очекував дека сте толку високи :)

Nina - кога бев скопје организира мини собиранка и тоа прилично ме изненади :smir: исто така поздрав до сите што дојдовте тогаш

CuCeNcE - За маја можам да се изнапишам и да ја испофалам овде ама ќе испаднит јавно дудлање и не сакам сеир да си тргате .... ммм со еден збор супер си :wink:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
Зошто сите мислеле дека сум дигнат и намќор скопски исфрустриран и искомплексиран администраторски педер? :(

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Многу насила одиш на форум некако мангупски многу зато така :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Јас речиси сите како ги замислував,така и испаднаа,со некои ретки исклучоци.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Точкест - Ја и гоце бевме карате напраени ко се запознавме ама памтам дека ми вети ко ќе положел ќе дојдел Струга :) еве уште го чекам на пиво
Геџо не бевме карате направени....полоши бевме..и да и јас чекам да положам т.е. татко ми да даде пари за да полагам:pos: али ако нејќе милум тогаш палиме аУтобусо
Иначе да бидам у темава
Геџо додај ме и мене во листата на истомисленици за тебе:)

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Јове_бт НЕ го замислував толку висок.
Ада ја мислев за црнокоса со намќор фаца што го побива секој збор на другите, али за среќа не е ни малку таква:smir:
Серпико не го замислував, ама ако го замислев немаше да има толку брада и немаше да биде толку висок:kesa:
Викторгг таман почнав да го замислувам и го видов на слика:nesum:
Лост Ејнџел мислев дека е некое изгубено, збунето девојче без израз на лицето, али испадна дека е фината и насмеана типка од мое маало:smir:
Ангелче ја мислев за помала и со детска фаца...
Лејди Сатори очекував да е посериозна, али и вака е супер, супер...најсупер:smir:
Маринка мислев дека е помала:pipi:
Нина не ја мислев за братучедка:pos2:
Драма Квин очекував да е посериозна и подраматична:)
Авоид д воид мислев дека е машко:kesa:
Крејзи ин лав мислев дека е полигава:kesa: :nesum: Ама супер си е типката:smir:
Форчн ја мислев постара и посериозна...Онака средно комуникативна:kesa: А она да ти била екстра комуникативна:smir:
Ииии дефинитивно најмногу ме изненади Бада затоа што мислев дека е некој грд и исфрустриран тип, али испадна врло симпатичан дечкич:smir:
Торчо не го мислев со плава коса и наочари... не знам како го мислев, али така не...
Мистичен за намќор што нема да ми вика здраво, али таман си е човекот!
Ацид и откако го запознав сметав дека е премногу самозаљубен за да сака некој освен себе, додека не видов колку си ја сака Скул и сега ми е симпатичен.:):):)

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Очекував rymz да носи пиштол(и), но не - сакаше вовче(!) да играме. Животот е разочарување.

Marinka

~petit etoile dans mon coeur~
Член од
7 март 2007
Мислења
590
Поени од реакции
2
Зошто сите мислеле дека сум дигнат и намќор скопски исфрустриран и искомплексиран администраторски педер? :(
Ја не мислев :vozbud:, за секој глупост моја што требаше да ја оправиш на форум ме караше, ама увек си ставал некое смајли на крај. Така ти е тоа, само сакаш да се правиш важен пред тие што не те знаат.

Е, Скул веќе ја мислев за некоја пуфла :pos2:, ама уствари она беше максимално расположена кон сите.

И за тоа кратко што ве видов, супер сте. А како пар сте пре, преубави. :smir:

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
Ада- весела,одлепена,ми се допадна многу!
После тоа,Батистута -стварно мислев дека ќе си од оние ладните типци шо не се замарат за ништо и никој.. излезе дека грешам!
Потоаааа,Форчн!! најс најс,не ме разочара,само тоа ќе кажам.И пак ќе спомнам не успеав да си направам муабет со тебе
Едно здраво со:
СкулГрл - извини за носот :)
Ацид - шефе,сликите,шефе!! цел тон гримаси направив додека да го скријам пивото за да не ме сликаш со него! (дури на две ме има со Спајдер,ама не ги најдов во галерија..и + ти пратив нешо на мејл) п.с. не ми остави впечаток на дигнато носе :)
Ла Еспањола-ми остави доста позитивен впечаток,не успеав да разберам шо е штосот со хороскопот :)
Крејзи ин лав -ми се допадна тоа шо беше насмеана и разиграна цело време!
Точкест-денсинг куин!
Ред Хот!-извини за тоа со блицот,
Некрофилија-не очекував да ми пријдеш прв,не знам зошто..
Земзела-боже ај лав јор смајл!!! ,
Мартин$-cute!!!
Тончи-ју ар мај мен! да викаш по журки оти ќе се караме!
Бада-знае да одлепи детево! :) а демек цело време молчи..абе шо прави алкохолот :baeh:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Бада-знае да одлепи детево! :) а демек цело време молчи..абе шо прави алкохолот :baeh:
Првпат на оваа собиранка се погодило Бада да е доволно пијан за да биде разговорлив, откачен и дружељубив, и баш на оваа собиранка јас не бев. pwace:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
од каде да почнам ... :)

ејсид - добар момак ,културен и интелегентен, но за форумов има добра маска , на остроумен оператор
мистик - мистичен е господинот, добро се камуфлира и знае каде да ги удри копјата, ми се допаѓа стилот на кој провоцира
Скулгрл - девојка од цртаните, насмеана ведра позитивна , сака сака таа само забава и дружење , срце е
Форчун - има осет и стил , знае што сака , понекогаш ми иде на нерви , обожава да ги иритира луѓето
Дивајн - права бизнис дама , кариера живот љубов се да е на ниво
Викторгггг - искулиран тип , со љубовно искуство и минато, сака да биде во добро друштво
П,Овердрајф - фин момак , тивок и константен
ТонИнтер - еден од младите бунтовници , што многу ветуваат
ВодкаМикс - аут оф спејс , се појавува се губи , прави дубари кога има корист од нив ,
Бушавиот - насмеан од 6 до 6 , к*р му чуе браво така треба
Гардиан - раде шмекерот увек се бута каде што не му е местото
Мац - засекогаш заљубен, форумов му е љубовно гнездо
Сер пико - Увек има скриени мисли , двосмислен е и знае да одлепи на моменти
Бада - човекот со свој суров свет, убаво е и тоа да го живееш својот свет, ама стапни некогаш и во реалноста.
Бамагера - ташак чоек , го знам од мал , дувни ветре каде сите таму и тој од сегде да р’чне
Земзелиот - опасен е, има потенцијал во него , траст ин транс
Мацедониан - насмеан , некад песимистички расположен , вечно трага по невина љубов,
Помладиве : Била Бонг , Стеф - искулирани дечиња , мн фурни леб стојат пред вас.
Скај дог Ft Некрофилот - типични другари, еден за друг би дале, живот али за ПИ*КА би се продале во првите 5 мин.
Дафи - од гледање е добро дете, мирен заљубен секоја му чест.
Крејзи Појолот - фин е бе , што го закачате услужлив и срамежлив
Вортекс - купи си моторче , е*ни си девојче- кратко трае тој филм бате , поминаа таа мода
Кенгурскиот - го нема одамна, има карактер во него, кога е речено речено останува
Мумијата - мирен е ко бубаче , тивок , абе само да го мачиш, додека не пушти душа
Ѓоко Зверот - мал е овој , уште мн. треба да се калеми
Сусаро - сталожен момак , кути трај и бутај
Саладин - снимател , пратечи играч , по потреба се уфрла во игра
Зоне - заљубен гулаб,
Д ман - поинаку го замислував, ама мн. е срамежлив
Бидиков - појава за науката и фантази ворлд , сајбер лајф
Гижо, - гитарче , паркче пивце и уживај
Точкестиот - се скраси и тој , сеа изиграва вљубени дечко из насловне стране.
Југце и Вицкет - во тандем работат, а има а нема , пак се во тандем
Крајзи ин Лоф - се надевам дека еден ден, ке биде срекно вљубена - секси плавуша
Ред Хот - си ја најде среката во љубовта, така продолжи
Вампирката - комшика од населба , мало е ама знае што сака и како да стигне до тоа
Цуценце - права цуцла, има некој фазон од шмизла, ама има капацитет
Драма Квин - јака груда држи, напредни спојлери има , ке биде посакувана девојка
Батистутка - хахаха само шета негде, авантуриста
Дотичната, Ла еспањола - добри писателки би биле, најискрено
Ада - мало цакано, мозок да ти испие , како плишано мече е , секогаш насмеана
Тиквичка - пријатно ме изненади , мало ситно , ама фуриозно
Димитар - насмеан, срекен уште едно чупе да го краси
Фликсот - го видов , не го запознав , штета неможе да пецне некоја девојчица има у него потенцијал
Јове_Бт - од гледање , дружи со тие што ги знае , храбар е само на заборови и моменти, ризик мали ризик у живот
Рајмз - Има во него , акумулирано мн приказни од едниов си наш живот, ке има што да раскажува
Лост анчел - на мац божицата - тазе заљубена
Ангелче - лево десно вамте тамте , брзо и ефикасно девојче , умее да се снајде во ситуации и разговори со непозанти
Геџо - струшкиот џек , приказна за себе
Мрно - дудла или не , си најде девојче за него , другите кој ве Еее*е
Звер - се губи , се јавува, како му прдне
Сапун - во сериозна љубовна врска , секоја му чест
Тончи - ај вона рок ју :) продолжи така младичу
Малечко - недај боже да се разочара во љубовта, и отиде животот во неповрат
Ешли и Батерфлај - кумановке, првата јако ме пали(искрен сум) :) фини су, паметни су , лепотици наши, го красат форумов
Нина - насмеано девојче , заебант , сака журкање
Бејби Грл - опасна плавуша е,
Биг Кисс - храбра цура , ми се допаѓа нејзиниот стил
Делулс - искуство, знае што е проверена роба, набљудувач, има тој уште мн. да каже
Скорпио_20 - гомно јадец, залутан романтичар у некој век, сака да ризикува и експериментира,
Псај - од видување , добра става има респект за неа

и толку, кој пропуштив нека се јави

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom