За форумџиите кои беа на собиранката! И останатите кои некогаш биле на собиранка !

Статус
Затворена за нови мислења.

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Драма Квин очекував да е посериозна и подраматична:)

Sum dramaticna,ama ne i seriozna..:pipi:

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
иако ја пропуштив оваа собиранка,ќе пишам за впечатоците од предходните...

Ацид-мислев дека е нафурано фраерче од шемата...пфф колку се излажав,супер дечко испадна...е сеа и малце повисок си го замишњав
БејбиГрл-ми делуваше на пуфла,која што е свесна за својата убавина и го злоупотребува тоа...и тука се заебав,најдобра другарка ми стана и немаше ништо слично на впечатокот што го имав од предходно.
Бушав-незнам зашо мислев дека е срамежлив :pos: се испостави дека е најголемата будала шо ја познавам,со невидена смисла за јумор
Офчарот-е тука најмногу утнав...мислев дека е нафуран нерд,шо не искача од дома,шо не видел девојка у животот...и ме нервираше од постови...се додека не ми стана дечко :pos: и увидов дека нема везе со тоа шо сум го мислела за него,и нормално се што е убаво-кратко трае,раскинавме и сеа сме многу добри другарчиња и имам уште поубаво мислење за него :smir:
Дивајн- ја замислував како многу постара и посериозна,и тука ја утнав-супер,брливо и многу интелегентно човече :)
Да Бич-ја замишљав ко нормална...пффффахаха
Скул-ја замишљав подетинеста,и тука утнав-многу убава,интелегентна, и карактерно изградена девојка
толку ми текнуе сеа за сеа...:wink:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Форчун - има осет и стил , знае што сака , понекогаш ми иде на нерви , обожава да ги иритира луѓето
:pos:
Од срце се насмеав, фала ти:hihi:
Ти одам на нерви?:vozbud: :vozbud:

И една исправка. Обожувам кога луѓето си мислат дека сакам да ги иритирам.

Black Swan

With Chelsea Forever
Член од
19 јули 2006
Мислења
101
Поени од реакции
0
Абе до сега само за два члена сум оформила мислење кое понатаму ми се побило
Прво,дотичната. Ја знам 10 години онака ептен нелично и секогаш ми изгледаше како повлечено дете што го обожава Алан Ајверсон. Никогаш не помислив дека има талент за пишување,дека може да биде толку полна со навреди(во зезачка смисла),и толку дружељубива.
Број два е Бада. Тој беше првиот што ме додаде на месенџер и отпрвин мислев дека е некој уфилман дудлач:pos2: (зошто инаку би ме аднал после два поста?). А,испадна дека била само едно пуфкаво плишано мече кое сака да си муабети за необични работи.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Ја Бада мислев дека е сексуален манијак. Озбилно.

Среќа со тек на време ја открив неговата нежна стwана. mazoretka:

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.232
Поени од реакции
84.222
Ја Бада мислев дека е сексуален манијак. Озбилно.

Среќа со тек на време ја открив неговата нежна стwана. mazoretka:
Значи, сексуален манијак на кој треба да му се даде малку време.

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Bada e zlatno dete iako ne go znam licno ama ne se lazete sexualen manjak e ko sto rece 1307 samo dajte mu malku vreme :)

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Nah сите ве додадов да ви дудлам.

И манијачам.

И тебе Појол!

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Јас не ја замислував Бети така убава...
Вирусот ме изненади
А sch00lgirl мислев поубава е:bip:

ДА ви ибам зашо сте мислеле дека сум низок море???

хахахаха темава дури сеа ја гледам и баш ме интересира зашо сум те изненадил мац?

иначе и јас кога ја запознав бети очекував да видам крупна ниска девојка со срна косичка и со пепењари на фацата и одвај да ме гледа :pos: (она си знае зашо)

за скул очекував тогаш да е костеникава и поубава али тогаш беше плавуша и ми делуваше како да е глупава (Сори али тоа беше тогаш а сеа сосема друго)

Мац)) баш се погоди да е како шо го очекував!

интересно беше шо иако Гиже беше најраспишуваниот член кога го запознав јас него не го знаев се додека не го видов на собиранката

за водка очекував да видам висок слаб човек со наочари и повеќе на џанкер да ми личи

за бушав очекував да има побушава коса а не афроман :pos:

за инсеин два стеф урбанмувер плејбој неможам да кажам дека очекував нешо зашо со сите нив се знаев уште од школо и мирц канали

Искрено речено за Вампирката очекував девојче слабо високо али по помали цицки а не со толкави како нејзините (Леле испаѓам манијак :star:)

за нина очекував да видам девојче малку повисочко од нејзе и позборлеста

Бејби грл очекував да биде мноооооооогу помала од тоа шо е! и ја замислував погрда
али испадна сосема поинаку и поубава

малечко ја очекува да е така ситникча али барем малку поправена а не до толку слабичка :(

мери џејн ја запознав кај мене на работа така шо дојдоа со бејби грл заедно и истиот ефект како и кај бејби грл го имав и за нејзе, исто очекував пониско поружно дејче а не прекрасна голема девојка

а за бада бинг на форум очекував да е некој батка со тегли (зашо разбрав дека е од РЈК) и многу другари од таму ми имаа кажувано за него и очекував да е дечко со фикс идеи и таков некој откачен научник да прави глупости и експерименти
Сеуште не ми е јасно кога си пијан како гледаш зашо речиси цело време мижиш тогаш :pos:

За PSY или Ива ја имав видено во автобуси и некако ја имав претстава каква девојка е само шо немав приметено дека е до толку ... како да кажам... BITCH

А за крејзи појол искрено речено го замислував како слабо исушено човече со криви забчиња и да има говорни проблеми само шо кога го запознав ми излезе сосема поинаку ЕМО гај бе :lud:

за АДА пак е сосема чудна приказна! очекував Слаба стегната пичица висока со бујна црвена коса со големи гради и да се понаша ко шмизла, али реалност (ах таа сурава реалност) кога ја запознав АДА мислев дека некое детенце се зеза со мене и ми вика дека е АДА (за малку ќе и се изгазев од смеа во фаца:kesa: )

а пак за RYMZ- Очекував силен крупен маж али :( (смајливо кажува се)

за точкест па очекував да видам или дете со пеги или пак да има дупки по лицето и очекував да е со мноооогу потемен тен

за ацид мислев дека е некое човече мирно средено и културно и дека во глава му се вртат само единици и нули али кога го запознав видов дека е самобендисан лош (ме банираше бе:pos:) дека е еден убав збор за него ШМИЗ'Л

годес оф хаос ја замислував дека е девојка со црна коса и дека е повисока и слаба и дека е во стил на гижо али тотална утка сум направил освен шо е навистина слаба како шо ја замислував

за земзела па очекував да видам женско :kesa: (Апсолутно погрешно)

за сусаро и за тореадор очекував да видам дечки со долги коси и двајцата да бидат набилдани и во дед метал стил, испадна дека и двајцата се закон дечки

Каитек очекував дечко ко од фаст енд фуриос токио дрифт дечко некој да е, мало со коси очиња со апла широко маилче и да ми се влечка ко некој РнБ слечко :pos:

мрно очекував да видам дечко шо ќе ми збори за школо нешо и дека ќе дудла нешо цело време и дека ќе биде многу љубопитен али одкако се запознавме е навистина кул типче

Дотичната ја замислував ко возрасна зашо дигаше многу чалам и очекував да е плава и прилично глупава, за среќа испадна дека е срцка и дека е многу мала :(

за скај дог не го знаев се додека не отидовме во велес (премногу бев отсутен од форум така да не го ни имав сретнато на форум):baeh:

некрофилија иако се имавме запознаено на една собиранка беше скроз сум заборавил дека го знам човеков и го замислував како некој неарен човек шо е по даркерски стил и дека е некој шо сака да гледа мртви луѓе а во велес на собиранката кога дојде пијан труп е викам овој таков си е али на собиранкава последна во дајмонд видов дека вшусност е откачено типче шо се знае со сите мој другари од парк и од појакото мое друштво

Лу закон типче. Баш и така го замислував.
Вирус самиот ник си збори за него :)
За ЛУ и јас истото би го кажал само шо јас мислев дека ќе го видам со долгата коса :(

А шо кажува за мене никот?

за бобо и за мр. викед се погодија речиси слични како шо ги замислував само шо очекував повеќе да си личат :) и то!

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
За PSY или Ива ја имав видено во автобуси и некако ја имав претстава каква девојка е само шо немав приметено дека е до толку ... како да кажам... BITCH
:nesvest::nesvest::nesvest:
Зашо BITCH?!:pos:

Шо ти згрешив па на тебе па, дете ли ти убив? :pos:

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
:nesvest::nesvest::nesvest:
Зашо BITCH?!:pos:

Шо ти згрешив па на тебе па, дете ли ти убив? :pos:
НЕ бе зашо :pos: :pos:

незнам али ми делуваш ептен ко шмизла и многу дигната (во однесување)
а за физички изглед ми исгледаш ко мирно учениче (дури ни за PSY стил дека имаш) освен пирсот на устата шо ти квари се :)

Член од
7 април 2006
Мислења
381
Поени од реакции
5
Ама озбилно dwa одпочеток коа дое на форум го замислував некоја женска, ќе пише нешо и си викам „еј која е цурава шо пишала”, а „она” да ти била машко. :pos:
госпожата била м'шка a? :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
Јас мислев дека ViRuS е манијак. И стварно испадна така. :)
Конкретни примери не сакам да давам. Сите што го запознале ќе се согласат со мене :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom