За форумџиите кои беа на собиранката! И останатите кои некогаш биле на собиранка !

Статус
Затворена за нови мислења.

KaiTekk

R&B boy
Член од
17 март 2006
Мислења
1.045
Поени од реакции
22
не очекував дека ќе има толку плавуши на собиранкава.
btw, зарем никој не ме замислуваше мене? :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Пеер чекај малце...ти беше оној со Тончи така????

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Да да токму тој Mac)), а инаку ја KaiTekk го замислував као јапонец бе.... Kai (името) Tekk (презимето) :pos: :pos: А тој да ти бил кинез ебате. :) :)

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
vodka ne go smetav za tolku otkacen :)

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
mRnO напиша:
vodka ne go smetav za tolku otkacen :)
Хехе, брачко ти не издржуваш у мое друштво, стомак ќе те боли, не од јадење или пиење, од смеење. :) :):bip: :je:

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
KaiTekk напиша:
не очекував дека ќе има толку плавуши на собиранкава.
btw, зарем никој не ме замислуваше мене? :)
Ја те замишљав као плавуша али кога ми јави Водка дека си кинез...ми избега сликата одма....:nesvest:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Ама озбилно dwa одпочеток коа дое на форум го замислував некоја женска, ќе пише нешо и си викам „еј која е цурава шо пишала”, а „она” да ти била машко. :pos:

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
vodkamixx напиша:
Ама озбилно dwa одпочеток коа дое на форум го замислував некоја женска, ќе пише нешо и си викам „еј која е цурава шо пишала”, а „она” да ти била машко. :pos:
:pos: :pos: :pos: :bip:

KaiTekk

R&B boy
Член од
17 март 2006
Мислења
1.045
Поени од реакции
22
vodkamixx напиша:
Да да токму тој Mac)), а инаку ја KaiTekk го замислував као јапонец бе.... Kai (името) Tekk (презимето) :pos: :pos: А тој да ти бил кинез ебате. :) :)
Не за чабе никот ми е каитекк, јеботе :bip:
btw, jakov ме има у галерија :) :) :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
KaiTekK го замислував дека е малку поопуштен тип, онака кул хакерче.
Декстерче за по дружељубив. Се изгуби на минатата собиранка :)
Saladin е одличен дечко, но во живо му недостасува комуникативноста што ја има на месинџер.
RealGirl мислев дека е пониска. Карактерно не се разликува од она што е во живо.
Форчн и Дивајн се исти како што ги замислував. Тоа е добро :wink:
Геџо ме изненади пријатно на собиранките. Мислев дека е по одлепен тип (не на лош начин:))
Некрофилија го замислував како шмекериште. Ајде може ќе го скрши мразот оваа собиранка.
mRnO мислев дека ќе дудла повеќе во живо, но се покажа пристојно на сите собиранки.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
ај ке ви дојдам и јас на ова собиранка да би подосадвам малку :) да видам шо луѓе сте :)

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
ај ке ви дојдам и јас на ова собиранка да би подосадвам малку :) да видам шо луѓе сте :)
Боооооооооо што кажа:):):)

Абе со сите што мубаетев на собиранката се топ људи онака како што ги замислував:):):)
Ај нека каже некој нешто за мене ако смее:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
јас Скај Дог го сметав за понападен в живо, по мсн мислев дека секогаш е смирен итн... :) ретки се фашистите кои се дружељубиви дури и спрема луѓето што се слични на нив.

Ејсид е ок, иако на форум и мсн знае да направи слика на "ептен" сериозна личност, вака во живо е баш кул.
Мистичен е сериозниот.. :)
другите... па не ве замислував баш,баш... очекував самите да си го покажете својот карактер.
А да, Серпико малце ме изненади, вака на форум изгледа ко паметен дечко и апла сериозна личност, не велам и во живо дека можеби не е, ама некако ми направи слика како голем заебант да е :pos:

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Точкест - хи дас да робо денс бетр ден Џастин = не го очекував тоа од човек од Ченто :( :pos:

водкамикс - и вај е заебант е како Серпико:)

Сусаро - д звер како на форум :vozbud:

Тончи - баја дрнато човече.. не делува така на форум

Вирус - аман брачко лап-топ на собиранка, уај? :D

Форчун - нешто многу тивка ми беше и мирна седеше... Зашто судбино зашто? :( Не ја замислував така.

Дивне - лиле срц иста = според очекувањата = сонце

Гего - многу по нормален него на форум

Каитек - немаше наочари и носеше широки пантолони = нехакерски =неочекувано

pearl - иста како што ја замислував и боље :vozbud:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.404
Ај да наредам неколку:

Аcid i Schoolgirl - Прв пат кога стапнав на форумов први во очи ми западнаа они. Ги замислував како само за себе се дружат. Сосема обратното испадна. супер сте дечки (дечко и девојка) секогаш пријателски расположени.

Black Rose - Единствената личност која како ја замислував така испадна.Кул девојче (добро ајде девојка :)) знае што сака, си има направено свој правец на животот

Burn84 - Човеков го замислував неодлучен, повлечен а испадна обратно. Закон е кога е налутен (абе ти реков го немаше тријаголникот вчера затоа не тераше баксуз :pos:)

Vodka mixx - Реметџија со тапија. Увек весел човек.

Tonchie - Го замислував како човек кој го интересира модата. Според физичките карактеристики ме потсеќа на професорот по етнологија - Искулиран човек до крајна мера. Respect

Necrofilia - Типчево многу ме потсеќа на најдобриот другар од средно. Работлив е тоа што го работи го сака - посветен е на својата работа - ова многу го поштувам.

Psytisfaction - оваа девојка кога ја видов во галерија ја замислував многу мирна, повлечена и ќутлива. Испадна обратното. Доста си отворена, директна - супер девојка.

БуШав - човеков го знам од порано - заедно учевме англиски на курс едно време. Ич не се променил. Човек кој сите вицови ги знае.

Гижо - не знам зошто ама порано (пред да го видам во живо) мислев дека физички многу личи на пејачот Сашо Гигов - гиш. Дали според аватарот што го имаше? Супер си човече продужи така.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom