- Член од
- 8 ноември 2016
- Мислења
- 1
- Поени од реакции
- 0
Ми треба кратка содржина за расказите од Гогољ - Шинела и Нос некој да прате итно...
Епа за почеток напиши го со ѓ наместо гј.Ќе сака ли некој да ми помогне да напиша краток есеј со наслов „Мојата генерација мегју идеалите и идолите“ ви благодарам однапред многу ќе ми значи незнам како да напишам не ме бива за пишување.
@PeceTo3 можеби го има есејотСо заедничка помош ние можиме да го направиме учењето подобро и полесно.
Преку прашања и одговори тоа би станало п забавно и подобро...затоа објавувајте што не ви е јасно па кој и да го има одговорот на вашето прашање нека ви одговори......
--- надополнето: 7 мај 2012 во 16:55 ---
Еве како прва тема на разговор би дошле завршните писмени работи по Македонски јазик..
Мене лично потребен ми е есеј на тема
-Мојата генерација меѓу идеалите и идолите..
Денес случајно ми текна да побарам со bing.com наместо со гугл и најдов дека книгава е превод од руски јазик и е издадена од Детска радост во 1979 годинаКога бев мал читав една детска книга со име: Низ градот лунѕа волшебник. Чудно ми е што никаде на интернет не можам да најдам никакво инфо за неа. Знае некој нешто...?
Милсам дека беше 7 илјади денари, и мене ми се јавија пред месец дена.Кајганџии ми се јавија на тел и ми изпрезентираа некоја нова енциклопедија за исхрана и се околу исхрана, не запаметив ни име на делото ни издавачка куќа, да не некој знае нешто за ова ?