Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
tumblr_ov0kaim7T21rko6ezo1_500.jpg

Чеј да прашам јас нешто. Оти дибеков целеше кон најневажната цел во целана битка? Можеше да го прободе Џон,типот шо има убиено walker-и или Денерис, типката која ги контролира змејовите или Дрогон, змејон шо е на земја и ги пржи зомбињата. Тибам логиката....

Gendry сите океани во Westeros ги превесла со кајче без компас и вода, та за еден ѕид од 600 метра е проблем да го најде. Пичкин дим.
Не заебавај. 600 е премногу. 100-200 метри нека е

Како уште нема меме како рандом фаца од Вестерос е тРамп, а вокериве се мексиканци ?

Што ако приказната заврши на ист начин како што почна? Со Брен како гледа инцест? Само сега Џон и Даенерис ќе се клецаат место Серси и Џејми.

Чеј да прашам јас нешто. Оти дибеков целеше кон најневажната цел во целана битка? Можеше да го прободе Џон,типот шо има убиено walker-и или Денерис, типката која ги контролира змејовите или Дрогон, змејон шо е на земја и ги пржи зомбињата. Тибам логиката....

У име на логиката и на здравиот разум, јас верувам дека фактот што Страшо чекаше и не ја напаѓаше дружината беше заради тоа што знаеше дека Денерис има змејови и дека ќе дојде позади ѕидот, а нему му треба едно супер оружје како леден змеј. Ако тоа не е така тогаш е пропуст од невидени размери што тотално ми ја руши концепцијата на серијата.

А зошто не го гаѓаше дрогон туку другиот змеј, јеби га, тоа е мала нелогичност но ништо битно.

многу ме интересира како ќе напикаат две војни и инцестен секс во една епизода

Ова претпоставка ти е или ти се испушти?

па претпоставаувам дека ќе некоја има рчка со Серси и после војна со Умрените... и нормално сношајот меѓу Денерис и Џон што сите го чекаме од прва епизода

Страшо е најпозитивен лик во серијава со тоа што оживува. Би било убаво да седне на тронот. :)
Инаку во врска со чупињава од Старкови, сметам дека приказната Арја нема шанси да заврши толку глупо, со тоа што ќе седи во дворецот и ќе им се курчи на сите со маските. Ако е така залудни ќе се сите секунди потрошени на приказната со неа.
Се сеќавам која еуфорија и мистика беше кога за прв пат дојде кај тој со многуте лица на врата. Барем јас со нетрпение очекував сцени од таа сижетна линија. Сега јес да тупат со неа, ама сметам дека ќе има јако финале. Не сакам да прогнозирам.
Се согласувам и со членот од погоре дека Брен требаше да биде прикажуван почесто со неговите визии.

Змејот лапајца и шушлек ќе испушта!

многу ме интересира како ќе напикаат две војни и инцестен секс во една епизода
Епизодата ќе трае 81 минута без тие минути кои се сметаат за крајот и почетокот, така да ќе има место за се.

А зошто очекувате да има битки во наредна епизода? Не верувам дека ќе има нешто такво. Ќе го видиме собирот ваму со Серсеи и Дени, ќе видиме другите релевантни ликови што прават, и тоа ќе биде тоа. Не верувам да има нешто повеќе. Може да заврши со Најт Кинг уствари, како најава за последната сезона, ама битки стварно не верувам да има.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom