Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
vo sezonava najmnogu zabega tirion mi se cini sekoj potez mu e cist promasaj ,nikakvo fajde nema da imaat od zombito sto go fatija ,nego na ceresi ke i otvorat prostor za manevri ,ednostavno taa nema da ucestvuva vo borba protiv night king ovie ke bidat desetkovani i posle toa ke stanat lesen plen za platenicite na ceresi,mn ja istupiija ,duri smetajki na toa kolku e pokvarena ceresi mozam da zamislam i varijanta da gi napadne od zad grb vo ekot na borbata so night king ,zato smetam deka tirion intelegentnoto dzudze ovaa sezona iskina so promasvanje strategiii

Ја изглеав епизодата што е денес поставена на Замунда, која трае еден час и единаесет минути, наводно 5 минути подолго од онаа што ликна пред некој ден пошто таа ми кажаа дека е еден час и 6 минути.

tumblr_ov01gpLXK91sqf0kmo2_540.png

Ја изглеав епизодата што е денес поставена на Замунда, која трае еден час и единаесет минути, наводно 5 минути подолго од онаа што ликна пред некој ден пошто таа ми кажаа дека е еден час и 6 минути.
5 миниту е подолго оти ликната нема кредитс

Да не е заради кредитс на крај + preview за финалето?
Мислам дека во тие моменти таа вопшто не гледаше накај нив, нели ја грабна тој (искрено забораив како се вика, можно е да беше некој од Night's Watch дојден во Кингс Лендинг). Како и да е, писмото што го прочита доста и' го помати умот, а веќе претходно виде како таа не го заштити Џон во негово отсуство.
Што е работава со овој Бенџен и него да не му кажа лорд оф лајт да чека позади ѕидот 6 сезони за да го спаси light bearer? Епизодава ме потсети на филмовите со Рамбо, сега претпоставувам ќе гледаме преговори наредна епизода и можен заплет за наредна сезона.
Заборави дека во 6та сезона ги спаси Брендан и Мира? Објасни дека се борел со ВВ, го прободеле, но после го спасиле Децата и му ставиле драгонглас во срцето. Оттогаш работел како помошник на Three-eyed Raven.

Баш ме интересира каква ќе биде гледаноста за оваа епизода, со оглед дека за ликнатата 4та епизода (ок, таа беше во шит квалитет искрено) гледаноста беше релативно висока, над 10 милиони за премиера (плус уште неколку милиони сигурно отпосле).

И не, не збореа каде ќе одат, знаеја само дека ќе одат преку Ѕидот. Кучето им ја покажа планината (што му се прикажа пред некоја епизода) во текот на патувањето и тргнаа накај неа, а Гендри беше првпат преку Ѕидот, он не знае каде се наоѓа, како ќе објасни преку гавран каде се? Ја не знам ни Гендри како се врати кај што треба, освен ако има милион значки од американските скаути. Истиот Гендри што кажа дека првпат гледа снег у животот успеа да се снајде во најснежниот дел на Вестерос. Страшни plot holes.
Gendry сите океани во Westeros ги превесла со кајче без компас и вода, та за еден ѕид од 600 метра е проблем да го најде. Пичкин дим.

Денес конечно ја изгледав шестава на раат, партали епизода! Guilty pleasure at its finest. Знам дека има кринџи дијалог на моменти и нелогични ствари али сакам уште. Кокаин серија. :)

GoT е сеуште cream of the crop сериja. <3

П.С. Ми текна еден рандом завршеток на серијава. Замисли наредната епизода се истепаат сите херои и змаеви со Night King и кој остане жив иде у борба против, wait for it, The Ultimate Queen Cersei. Нешо као на флиперите - таман си се израдувал ти излага главната кралица. Тоа би било најнеочекуваниот антиклиматичен крај за паметење. :pos:

И Серсеи полудува па Џејми мора да ја кокне. :D Then what? :D

По нормално,ќе беше Бенџен да ги спаси од тој каменот сред езерото.Па бегајќи накај Eastwatch да си се тепаат со WW одвреме навреме (сепак Бенџен е позади Sидот веќе 5-6 сезони знае кај да се скрие) нормално некој ќе требаше да умре по пат ( да речеме Тормунд).И баш пред Eastwatch да улета Даниела.Се разбира тука пак ќе си умре еден од змејовите,и нит синџири нит бутур.

како па одговорни се овие мртвите, одма најдоа синџири за да го влечат змејот, и опрема имат за сва времена :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom