- Член од
- 1 јуни 2014
- Мислења
- 191
- Поени од реакции
- 281
Нема лабаво со Зокита.
Gendry сите океани во Westeros ги превесла со кајче без компас и вода, та за еден ѕид од 600 метра е проблем да го најде. Пичкин дим.И не, не збореа каде ќе одат, знаеја само дека ќе одат преку Ѕидот. Кучето им ја покажа планината (што му се прикажа пред некоја епизода) во текот на патувањето и тргнаа накај неа, а Гендри беше првпат преку Ѕидот, он не знае каде се наоѓа, како ќе објасни преку гавран каде се? Ја не знам ни Гендри како се врати кај што треба, освен ако има милион значки од американските скаути. Истиот Гендри што кажа дека првпат гледа снег у животот успеа да се снајде во најснежниот дел на Вестерос. Страшни plot holes.
Чеј да прашам јас нешто. Оти дибеков целеше кон најневажната цел во целана битка? Можеше да го прободе Џон,типот шо има убиено walker-и или Денерис, типката која ги контролира змејовите или Дрогон, змејон шо е на земја и ги пржи зомбињата. Тибам логиката....
Не заебавај. 600 е премногу. 100-200 метри нека еGendry сите океани во Westeros ги превесла со кајче без компас и вода, та за еден ѕид од 600 метра е проблем да го најде. Пичкин дим.
Имаш цело видеоКако уште нема меме како рандом фаца од Вестерос е тРамп, а вокериве се мексиканци ?
У име на логиката и на здравиот разум, јас верувам дека фактот што Страшо чекаше и не ја напаѓаше дружината беше заради тоа што знаеше дека Денерис има змејови и дека ќе дојде позади ѕидот, а нему му треба едно супер оружје како леден змеј. Ако тоа не е така тогаш е пропуст од невидени размери што тотално ми ја руши концепцијата на серијата.Чеј да прашам јас нешто. Оти дибеков целеше кон најневажната цел во целана битка? Можеше да го прободе Џон,типот шо има убиено walker-и или Денерис, типката која ги контролира змејовите или Дрогон, змејон шо е на земја и ги пржи зомбињата. Тибам логиката....