Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Покрај курвите дански да умре у бабетинана делегатска. Крв ти ебам, на земја мирисаш, ти ќе се курчиш курво една геријатриска!!!

Eve go sega tajm-autot shto ni go sobraa. Sve da i ebam. Barem ke se organizirashe akcija.

Kako idat prodolzenijava?

Не е срамота ова?? Абе ајде изгубете се све да ви ебам. Ама ако, КУР ЌЕ ПУШИТЕ ќе освои Вардар на овој или оној начин!!! ИДЕМОООО БРЕ

Не се нормални овие. Како не вратија барем 2 секунди, иако повеќе требаше. Таа курвата стара ја влечеше Лекиќ цели 3 секунди. Мрш маму ви ебам.

Кој кур е оваа делегаткава бе???? Прво од рака му го зема тајм аутот, сега не го стопира времето на фаул на 10 секунди пред крај :tapp:

Леле делегаткава кур да бричи кој непрофесионализам се дешава тоа е чудо едно

Се надевам ќе ја тужат за ова со тајмаутов реално против правилата е така да ти го џапне картончето, кој кур е ова, се надевам ќе доживее долг живот со суицидални мисли све и ебам најмило

Ni vremeto ne go stopaa na kraj; haha bruki edni

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Како бе Вујо не беше тренер за делегаткава свинска да и ебам мајката!!!

Како бе каква шанса лееее штета матер му ебам и НЕ ЛИ ТРЕБА ДА И ДАДЕ ЦРВЕН зошто блокираше со нога оваа курвава на крај?
Да, и тоа во задњи 10 секунди, потег класифицирани како целта ги оправдува средствата. Ама како што напомена Ставро, овие некои работи во ракометот се оставени на лична проценка на судијата, затоа ќе остане само локален спорт.

Гледај бе не свири пенал и две минути, па има ли Господ бе све да ви изнаебам дилетантско...

Како бе немаше фаул душата ви ја ебам

Тоа е , да се надеваме само дека до вечер ќе умре од заплетени црева или ќе си го голтне јазикот. :kuracc:

А да питам зошто факинг Ѓер е претплатен да игра на домашен терен?
Не може Ф4 да се одигра на некое неутрално место? :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom