Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Pushite kur be danski kurvi...2 gola ni kratat....

Haha i sega vrakjaat odluka

Ova e smesno, sve mrtvo da vi ebam ja

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Заради ова ракометот засекогаш ќе остане селски спорт. Правилата не се многу јасно дефинирани, и премногу зависи од судиите. Пробивања, пасивни напади, престапи, курци, палци.
Jasno, no ako sudiite imaat izednachen kriterium, toa ne e tolku golem problem.

Ајде марш у пичку матер, све ви ебам 300 000 шанси прокоцкаа да се вратат у мечот. Јованка што сакаш бе поише, ШТО??? Да влезе некој гол да даде место тебе у контра?

Jasno, no ako sudiite imaat izednachen kriterium, toa ne e tolku golem problem.

Како ќе обезбедиш судиите да имаат изедначен критериум? Еве на пример на овој натпревар, како ќе докажеш дека во првото полувреме судиите не потопија?

Многу е тажно што Ѓер веќе 10 и кусур минути не знаат каде тераат а ние не можеме ебан гол да дадеме...:facepalm:
Еве задња шанса 2 минути, 2 разлика и напад за нас, не го искористиме ли ова пиши пропало.

Ања ја намести курвата, ко неа што ја наместија во прво.

АЈДЕ ПИЧКИИИИИИ :bravobe::bravobe:

Mamooo daj rakijata, ke mi treba

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

И Ѓер не е сјаен,само Вардар сам влезе во игра која најмалку му одговара,плус само со 3 бека во ротација(кутра Барбика освен првата акција ништо не покажа,се изгуби госпоѓицата).
Мавсар ништо не покажа,освен еден пенал,вториот од авион се виде дека ќе го промаши,шутира на посилната страна на Гримсбо која ја чека на линија)чист просек.
Е па јебига,Ѓер не се победува вака,иако Вардар одлично се држи.
Пејсоа беше брејкот.
Судиите имаа грешки,наклоност кон Ѓер шо е нормално,тешка пара фрлаат.
Како и да е,одличен меч,засега.

Нека се спремат на кардио , ќе имат работа.

АЈДЕ ВАРДАРЕ !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom